INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL, MÎINE, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Militaru: "Singura problemă e că Liverpool are culorile lui Dinamo". Citeşte ce face Jandarmeria!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Purtătorul de cuvînd al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat că la Bucureşti vor sosi 600-700 de suporteri ai lui Liverpool, dintre care "10-15 prezintă un grad sporit de risc"

"Din datele pe care le avem, la Bucureşti vor ajunge între 600 şi 700 de englezi. Dintre ei, 10-15 sînt caracterizaţi de poliţia lor ca prezentînd un grad de risc ridicat. Ne-au parvenit toate datele lor şi ei vor fi sub controlul nostru. La Bucureşti vor sosi şi ofiţeri de la Poliţia londoneză, specializaţi pe galerii, şi vom avea o colaborare foarte bună", a spus Marius Militaru la "Contraatac", pe GSP TV.

"Nu avem date certe despre cînd vor sosi, dar ei nu suportă să fie îngrădiţi. Le-am pus la dispoziţie autocare, dar nu au vrut. Au spus foarte clar că vor să viziteze Bucureştiul. Le-am respectat dorinţa, dar îi vom avea sub observaţie", a continuat el.

"Singura problemă e că ei au culorile rivale ale Stelei, alb şi roşu. Dar am discutat deja şi s-au luat măsuri în Centrul Istoric", a încheiat Militaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează