EUROPA LEAGUE  ·  FCSB - RUDAR VELENJE 4-0

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali: "N-are rost să discutăm despre astfel de lucruri"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Vineri, 03 August 2018, 00:06

Mirel Rădoi i-a răspuns în această seară lui Gigi Becali, după atacul lansat joi la adresa acestuia de către finanțatorul celor de la FCSB.

"Nu am avut intenția de a-l jigni vreodată pe dânsul. Intenția mea nu e să jignesc, cu atât mai mult pe el. N-are rost să discutăm despre astfel de lucruri. Trebuie să rămână în privat aceste lucruri, nu să fie publice", a spus Rădoi, la ieșrea de pe Arena Națională.

Noul selecționer al naționalei U21 a fost satisfăcut de jocul etalat de FCSB în victoria cu Rudar, 4-0, și l-a remarcat pe Olimpiu Moruțan, autor al unui gol de senzație.

"Un joc destul de categoric. Era clar că FCSB e favorită după rezultatul din tur. Ne bucură că jucătorii tineri de la FCSB joacă, cu atât mai mult în interesul echipei naționale. Ne bucură că acești tineri au realizări. Moruțan nu are cum să lipsească din lotul naționalei U 21. Va fi mult mai greu cu Hajduk, dar Steaua își revine și cred că va avea șanse să meargă mai departe", a declarat Mirel.

Vezi aici cronica partidei FCSB - Rudar Velenje 4-0Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (3)

Daniel Voinea  •  03 August 2018, 08:43

Voi, ăştia deștepții...care nu sunteți în stare să nu vă ascundeți în spatele unei identități false... "Radio Rădoi", emite liber de câteva luni de zile, aberații la adresa nasului, iar când i-a răspuns și Gigi, vrea batista pe țambalaj, iar proști ca voi, sar în apărarea lui Rădoi. Un Rădoi...infinit mai dator el lui necalificați, decât invers. Da' olteanul, rămâne tot oltean...

ares2024  •  03 August 2018, 07:28

Nu la cei de nivelul lui.........

zizu  •  03 August 2018, 06:09

Sa i zică cineva lui becali, că respectul se câștigă, nu se impune...

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1