INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARI

Misiune ușoară pentru Botoșani » Dacă trec de Legia, moldovenii au drum liber spre play-off-ul Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 15:07

FC Botoșani are toate motivele să spere la o calificare în play-off-ul Europa League, dacă vor reuși să o elimine pe Legia Varșovia.

Moldovenii au pierdut în ultimele minute confruntarea de la Varșovia, scor 0-1, însă au avut per total o prestație neașteptat de bună în fața vicecampioanei Poloniei.

În cazul în care o vor elimina pe Legia, în turul trei vor da peste cîștigătoarea dintre FK Kukesi (Albania) și Mladost Podgorica (Muntenegru). Albanezii au pierdut prima manșă disputată pe teren propriu, scor 0-1.

FK KUKESI

Kukesi a terminat pentru al treilea an la rînd pe locul 2 în campionatul Albaniei. În 2013 a fost foarte aproape de grupele Europa League, însă a fost eliminată în play-off de Trabzonspor. Au în lot 7 brazilieni și un portar moldovean, Stajila, împrumutat de la Sheriff Tiraspol. În rest, echipa e formată din jucători din Muntenegru și Kosovo.

35 de goluria marcat Pejici în sezonul trecut pentru Kukesi în toate competițiile

Echipa-tip: Stajila - Marques, Malota, Muca, Mici - Ferreira, Moreira, Hallaci, Carioca - Pejici, Flores

MLADOST

Mladost a produs trei dintre marile talente ale fotbalului din zona ex-iugoslavă, Predrag Mijatovici, ajuns și pe la Real Madrid, Dejan Savicevici, trecut pe la AC Milan, și Stevan Jovetici, care evoluează în acest moment la Manchester City. În sezonul trecut, Mladost a terminat campionatul abia pe locul 4, la 15 puncte de primul loc. S-a calificat greu în turul doi după 1-1 și 2-2 cu Neftchi Baku.

Echipa-tip: Radulovici - Novovici, Igumanovici, Pejovici, Raicevici - Radulovici, Lakici, Radulovici - Scepanovici, Vukovici, Djursici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
illusionro
illusionro  •  17 Iulie 2015, 17:43

Nici nu se pune problema la ce "fotbal" jenant au aratat in polonia astia....Legia - Mladost . Astra si ASA fac deplasarea degeaba. West Ham si Saint Etienne pot sa-si menajeze titularii linistiti si tot trec en fanfare de romani. Liga 1 ii penibila si numa un manager incompetent putea sa dea atatia bani pe drepturile tv.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează