INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB

MLADA BOLESLAV - FCSB // VIDEO Vergil Andronache e categoric: „Am sacrificat totul pentru acest meci” + Ionuț Vână: „Să arătăm că suntem cea mai bună echipă din România”

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 23:20

FCSB va juca joi, de la ora 20:00, contra cehilor de la Mlada Boleslav, meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul Europa League.  

  • Mlada Boleslav - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe ProTV. În tur, scorul a fost 0-0 
  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils (Letonia), 9-0 la general.
  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB;

La conferința de presă, antrenorul Vergil Andronache a vorbit despre importanța partidei și despre șansele la calificare. 

„Este cel mai important joc! Am spus că ne concentrăm pe Europa League. Consider că Mlada e o echipă echilibrată valoric și bine organizată. Ăsta e principalul atu. Fiecare echipă o poate surprinde pe celaltă. Competiția îi motivează pe jucători. I-am simțit motivați pe jucători în această săptămână. Am sacrificat totul pentru meciul cu Mlada.

Jucătorii vor face totul pentru calificare. Ne-am propus să ajungem în grupele Europa League. Nu ne gândim decât la calificare. Șanele sunt 50-50”, a declarat antrenorul Vergil Andronache. 

Ionuț Vână: „Să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din România” 

„Este cel mai important meci. Suntem încrezători. E bine că nu am primit gol. Știm că ne va aștepta un meci greu, dar suntem pregătiți. Din punct de vedere mental, suntem bine. Ne e greu că jucăm doar în deplasare.Putem marca! Trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din România”, a declarat mijlocașul Ionuț Vână.

Echipa probabilă FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 16. Planic, 17. I. Cristea, 18. Soiledis - 20. Vână, 26. Oaidă, 3. Panțâru - 14. Moutinho, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman 
Rezerve: 34. Bălgrădean, 5. Pintilii, 23. Ov. Popescu, 24. Salomao, 27. Gikiewicz, 70. Cl. Belu 
Antrenor: Vergil Andronache 
Absenți: Momcilovici, L. Filip, Nedelcu, Man, M. Roman, Moruțan, Gnohere, Hora 

CITEȘTE ȘI:

E meci CAPITAL pentru FCSB cu Mlada! Ce sumă URIAȘĂ e în joc în Cehia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
ray51
ray51  •  15 August 2019, 16:34

Draga Vână, pe ce lume traiesti? Faci aceeasi greseala ca si Petrescu cu Chindia. Ai uitat de Viitorul? Ai auzit de CFR? Dar de Botosani? Reveniti-va, altfel veti juca matineu dupa matineu...

cornelconasu
cornelconasu  •  15 August 2019, 13:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

233786397008461
Florea Paun  •  15 August 2019, 12:29

Fis. Fiiiiis. Alt sezon de ***. Nici campionat nici UEFA . Pun pariu 1 la 50. Diferenta dupa 10 etape din campionat va fi de 12-15 puncte fata de CFR si vor trage probabil cu Dinamo in derbiul retrogradarii. *** ***. Pe prost l-au parasit toti. Va ramane el , Andronache si Lutu sofer. Daca o scoate pe Mlada, Guimaraes e piatra nu o nuca tare. Deci va ramane prostanul si fara titlu al 5 lea an si fara banii din UEFA. Ce mare lucru, vorba ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează