INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  

MM Stoica a răbufnit pe facebook după criticile la adresa lui Man: „Mai devreme ațipise pe masa de masaj. Altă noapte pierdută. Dar nu cu vreo fetiță”

Dennis Man
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 13:19

Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, a reacționat pe contul său de pe facebook după ce atacantul Dennis Man, 20 de ani, a fost criticat de Gigi Becali, dar și de analiștii televiziunilor de sport pentru evoluția din victoria „roș-albaștrilor” cu Alashkert, scor 3-0.

„Cu criticile patronului suntem obișnuiți. Deși le-a transmis într-o conferință de presă realizatorilor de emisiuni să nu-l mai sune după meciuri pentru că nu vrea să-și mai critice fotbaliștii, aceștia îl sună mereu, știind că răspunde și se descarcă, spunând exact ceea ce gândește, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deține. 

Deranjant este însă că apar alte persoane care bat câmpii, făcând comentarii total nelalocul lor. Nu că n-ar fi făcut toată viața așa ceva. 

Dennis Man este singurul fotbalist dintre cei care au jucat în vara asta pentru echipa națională și pentru selecționata U21 care a evoluat în meciuri oficiale în sezonul care a început. Nedelcearu, Băluță, Hagi și Pușcaș au avut vacanță, n-au jucat nicio secundă în meciuri oficiale, iar când Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman erau în vacanță, Dennis era în cantonament cu echipa națională. 

Marilor „specialiști” care discută de criza de formă a unui jucător de 20 ani, le-aș recomanda să analizeze câteva faze din iunie-iulie, perioadă în care unii dau autografe și pun boomerang-uri pe Instagram:

  • Malta - Romania, gol Dennis Man; 
     
  • FCSB - Milsami, pasă magistrală de gol Dennis Man, gol Florin Tănase; 
     
  • FCSB - FC Hermannstadt, gol Dennis Man la prima atingere de balon; 
     
  • Alashkert - FCSB, pressing Dennis Man la portar, respingere greșită, gol Florin Tănase; 
     
  • Alashkert - FCSB, fault la Dennis Man, lovitură liberă Ionuț Vînă, gol Iulian Cristea.

Adăugând faptul că Dennis a fost titular incontestabil în echipa anului 2019, România U21, calificată la Jocurile Olimpice, cred că avem un tablou complet despre un fotbalist de mare valoare și despre un om de mare calitate. 

P.S. Mai devreme ațipise pe masa de masaj. Altă noapte pierdută. Dar nu cu vreo fetiță. Cu colegii, în autocar, în avion și iar în autocar. Am ajuns la 4 AM în cantonament. Și nu e prima dată săptămâna asta”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

„O să-l întreb dacă mai vrea să facă fotbal”

La finalul meciului cu Alashkert, Man, schimbat în minutul 77 cu Salomao, a fost criticat dur de Becali la TV DigiSport: „Eu pe Man o să îl întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. Îl voi suna pe tatăl lui să îl întreb dacă băiatul mai vrea să facă fotbal”.

Dragomir l-a enervat pe MM

Mihai Stoica a fost deranjat de reacția lui Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, care a insinuat că Man nu mai are evoluții constante pentru că „a dat de vreo fetiță care îi mai consumă din ambiție. Oricum, e ceva în neregulă. Nici la Campionatul European nu a strălucit. Eu sunt antrenor de o viață, asta e meseria mea, văd tot. Am făcut școală. Am scos o mulțime de fotbaliști”.

5este nota pe care a primit-o Dennis Man în Gazeta Sporturilor după meciul cu Alashkert, la fel ca Ovidiu Popescu, Nedelcu și Hora

24 de goluria marcat Man în toate competițiile de la venirea la FCSB

Cel mai bine plătit de la FCSB

Venit în 2016 la FCSB, Man are în acest moment cel mai mare salariu din vestiarul vicecampioanei. Atacantul primește 15.500 de euro pe lună, adică un salariu de 5 ori mai mare față de cel pe care îl încasa în momentul în care s-a transferat de la UTA.

Cum a evoluat salariul lui Man

  • septembrie 2016: 3.500€
  • ianuarie 2018: 12.500€
  • iulie 2018: 13.500€
  • aprilie 2019: 15.500€

Citește și:

The money Man! Știm toate salariile de la FCSB » Dennis Man a ajuns cel mai bine plătit jucător din lotul lui Becali + Andone are cel mai mic salariu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
observator_federal
observator_federal  •  26 Iulie 2019, 16:53
Postat de alexxxander pe 26 Iulie 2019, 15:03

Problema e ca are dreptate, Man e complet lipsit de forma si e de abia inceputul sezonului! Nici in Italia n-a stralucit, a fost printre cei mai slabi! Nu stiu ce se intampla cu el...

Și totuși Transfermatkt îi conferă lui Dennis Man "valoarea de transfer" de 5,5 milioane?? Cică e cel mai valoros fotbalist din Liga 1... Băi, când a făcut el un joc bun sau a dat vreun gol senzațional? Și de fapt, are vreo ofertă "de afară"? Păi atunci, de ce să nu-l critice nimeni (nici chiar acum, când chiar Gigi Becali e decis să-l chestioneze pe Mann asupra intenției reale de a mai juca fotbal)?

647885902283605
Ioan Ionescu  •  26 Iulie 2019, 15:28
Postat de Manu Ion pe 26 Iulie 2019, 15:09

Decat sa faca gura mare mai bine l-ar invata pe Man cum sa se recupereze .De vre-o cateva luni Man nu stie decat sa-si aranjeze freza si sa-si traga pantaloni in jos cand intra pe teren.Numai aere de vedeta are . Aseara il schimbam in minutul 15. Apropo: De ce e obosit ??? Cat a jucat la europene ??? A fost umflati de presa si la ora actuala afara de Ianis care si el a fost dat pe nimic la belgieni(mai mult fortat de tacsu sa plece)in rest nici unul nu are oferte !!! De ce ?

Da,mult adevar in comentariul tau,,,,

risc_mix
risc_mix  •  26 Iulie 2019, 15:16

Păi bă mm, dacă nu rezistă și e foarte obosit, să se transfere frate la dinamo. Acolo se odihnește, joacă doar un meci pe săptămână și nici pe la ,,naționale” n-o să mai fie chemat, că de acolo nu prea ajung jucători la ,,naționale”

Vezi toate comentariile (20)
Comentează