INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SALZBURG - NAPOLI, MÂINE, 19:55

Motivul pentru care a rămas Chiricheș la Napoli: „Ancelotti a fost uimit de român și a decis să-l păstreze”

sursă foto: Guliver/GettyImages
sursă foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2019 11:54

Vlad Chiricheș va fi titular în deplasarea de la Salzburg, de joi, de la ora 19:55, și va juca primul său meci complet în acest sezon.

Vara trecută, Vlad Chiricheș ar fi trebuit să părăsească Napoli după trei ani lângă Vezuviu. Dar cineva s-a opus, a vrut neapărat să-l păstreze pe „San Paolo”, dezvăluie Gazzetta dello Sport. Acel „cineva” era chiar Carlo Ancelotti, care de-abia preluase echipa.

„Românul își disputa al patrulea loc în lot ca stoper cu Tonelli, dar Ancelotti a fost uimit de Chiricheș încă din primele zile ale cantonamentului”, scrie cotidianul peninsular. „A descoperit un fundaș foarte bun cu mingea la picior, capabil să repornească acțiunile cu pase curate, și a decis să-l păstreze”. El a rămas, Tonelli a fost împrumutat la Sampdoria.

Ruptura suferită la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului stâng l-a ținut departe de gazon aproape șase luni. „Cum a redevenit apt de joc, Ancelotti a apelat imediat la el pentru a roti apărătorii”. Și, după ce a fost titular cu FC Zürich și cu Sassuolo, va fi folosit în formula de bază și la Salzburg, pentru că Albiol e accidentat, iar Koulibaly și Maksimovici sunt suspendați. 

„Va fi primul lui meci integral din acest sezon”, remarcă Gazzetta. „Totuși, experiența și caracterul puternic îl vor ajuta să se impună”, au mai adăugat italienii. 

EUROPA LEAGUE, „Optimi”, retur:

  • 19:55 Dinamo Kiev - Chelsea (0-3) Digi 1, Telekom 1, Look Sport
  • 19:55 Salzburg - Napoli (în tur 0-3) Telekom 2, Digi 3
  • 19:55 Krasnodar - Valencia (1-2) Telekom 3, Digi 4, Look Plus
  • 22:00 Inter Milano - Frankfurt (0-0) Telekom 1, Digi 3, Look Sport
    Meci arbitrat de Ovidiu Hațegan.
  • 22:00 Arsenal - Rennes (1-3) Digi 1, Telekom 2, Look Plus
  • 22:00 Slavia Praga - Sevilla (2-2) Telekom 3, Digi 4
  • 22:00 Villarreal - Zenit (3-1) Telekom 4
  • 22:00 Benfica - Dinamo Zagreb (0-1)

Citește și:

Man. City - Schalke 7-0 // Guardiola plutește după 10-2 cu Schalke: „Adolescenții au pasiune și nu le e teamă de nimic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
calinescu_
calinescu_  •  13 Martie 2019, 17:44

ATI VAZUT CUM JOACA GARDOS ??? CHIRICHES E FRATELE LUI MAI MIC ....!!!! DOUA DEZASTRE NATIONALE CARE AU FUNCTIONAT DOAR CU PUNGULITELE LUI NEUBERT ....!!!

catalin_cj
catalin_cj  •  13 Martie 2019, 14:33
Postat de alexandru.popescu pe 13 Martie 2019, 12:34

Cel mai bun fundas roman de dupa Gica Popescu. 10 clase peste natangul de Chivu.

De bun ce e l-a schimbat la pauza cu un pusti de 20 de ani în ultimul meci jucat. Chivu e probabil, alături de Popescu la ani lumina de ametitul asta. Fata de cal nu poate sa fuga un lat de teren fără sa se accidenteze.

magic4ever
magic4ever  •  13 Martie 2019, 13:16
Postat de alexandru.popescu pe 13 Martie 2019, 12:34

Cel mai bun fundas roman de dupa Gica Popescu. 10 clase peste natangul de Chivu.

Esti paralel...Chivu a fost capitan la Ajax Amsterdam la 20 de ani, a castigat UCL si titluri cu Inter...este o legenda a Romaniei nu o eterna rezerva cum este Chiriches ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează