INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  „OPTIMI”

Nicolae Stanciu, discuție tare cu Ianis Hagi: „Ireal! Îmi doream să nu facă asta”

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul Slaviei Praga, a vorbit despre confruntarea cu Ianis Hagi (22), playmakerul lui Rangers, din „optimile” Europa League. +9   FOTO
Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul Slaviei Praga, a vorbit despre confruntarea cu Ianis Hagi (22), playmakerul lui Rangers, din „optimile” Europa League.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 17:07 / Actualizat luni, 15 martie 2021 17:22

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul Slaviei Praga, a vorbit despre confruntarea cu Ianis Hagi (22), playmakerul lui Rangers, din „optimile” Europa League.

Nicolae Stanciu, despre meciul contra lui Ianis Hagi arbitrat de Ovidiu Hațegan: „Ireal”

„A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi. A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, vom vedea joi care merge mai departe. 

În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow. Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile de finală ale Europa League, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta. 

L-am felicitat că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine”, a declarat Stanciu la emisiunea „Liga Digi Sport”.

+5 FOTO

Nicolae Stanciu, de neoprit în Cehia

Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga. Mijlocașul român a reușit o „dublă”, duminică, în prima repriză a meciului cu Mlada Boleslav, scor final 0-3.

Nico a ajuns la 11 goluri în toate competițiile sezonului (9 în campionat, două în Europa League), are și șase pase decisive și este în formă maximă înaintea duelurilor din preliminariile CM 2022. Doar în urmă cu cinci sezoane, la FCSB, marca mai mult, 12 goluri în 28 de partide din Liga 1.

Victor Becali, înțepături către Anamaria Prodan „Să spună cât plătea Stanciu taxe în Cehia și cât plătea Chipciu”

Citește mai multe știri din Europa League:

Cehii au luat foc după momentul de geniu al lui Ianis Hagi: „Ce-ați fi vrut? Să sar pe el? Ar fi fost la fel de rău”

Villarreal i-a tăiat elanul lui Mircea Lucescu: „Nu e vorba de ce a mers sau ce nu a mers. E diferență de valoare!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
paiazze
paiazze  •  15 Martie 2021, 18:40

Ai pretentii cam mari de la indivizii astia care se dau ziaristi... Mintea lor functioneaza cam asa: "Ce a zis Stanciu? OK, cum pot s-o dau din condei astfel incat sa iasa un pui de controversa si sa intre lumea buluc?" Adica minti de oameni bolnavi...

1715379195430624
Alex Both  •  15 Martie 2021, 18:32

Titlul articolului sugereaza altceva...

gigicoaste
gigicoaste  •  15 Martie 2021, 18:21

frumos sa vezi cat a crescut Stanciu. Cat de important a fost sa ajunga intr-un campionat care l-a ajutat sa se maturizeze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează