INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - INTER 1-3

Nicolae Stanciu, eliminat din Europa şi criticat. „N-a avut niciodată iniţiativă personală”

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 11:30

Nicolae Stanciu (26 de ani) n-a repetat evoluţia foarte bună din turul cu Inter şi a fost scos după 58 de minute, în care a avut un singur şut. Slavia a fost distrusă de tandemul letal Lautaro Martínez - Romelu Lukaku. Cehii au pierdut meciul cu Inter, scor 1-3.

În constant regres de la un meci la altul, Nicolae Stanciu a dezamăgit miercuri în faţa unui Inter dezlănţuit, 1-3 la Praga, şi Slavia a încheiat socotelile nu doar cu Liga, ci şi cu Europa. Era foarte greu de sperat la ceva oricum în grupa morţii.

Mijlocaşul român a confirmat miercuri prestaţiile cenuşii de la naţională şi a fost scos de antrenorul Trpišovský după 58 de minute, în care nu a trimis decât un şut, central şi de la distanţă, a dat 53 de pase şi a recuperat 5 mingi. 

La Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 6, dar l-a criticat: „Trequartista în stilul lui, n-a avut aproape niciodată iniţiativă personală şi deseori s-a retras pentru a construi jocul echipei”. Corriere dello Sport l-a văzut „incisiv şi cel mai bun de la gazde”, considerând o eroare înlocuirea cu Traoré. 

„Un dezastru pentru noi!”

Tehnicianul cehilor era negru de supărare după meci: „E un dezastru pentru noi! Simt un imens gol în suflet după această teribilă lovitură. Paradoxal, noi am jucat mai bine acasă, dar am pierdut toate meciurile. Am un gust amar, pentru că am greşit enorm şi adversarii, mai pragmatici, nu ne-au iertat. Îmi pare rău pentru fanii care au plecat acasă trişti, dar, din nefericire, asta e imaginea care mă doare şi îmi va rămâne în memorie". 

„Inter în Lu-La Park” 

Interul lui Conte, chiar cu multe absenţe la mijloc, a făcut legea. A avut şi două goluri anulate cu VAR, însă a dovedit caracter şi eficienţă, cu un cuplu ofensiv în mare formă. 

Lautaro Martinez şi Romelu Lukaku, „Lu-La Park", cum a titrat pe copertă La Gazzetta dello Sport, îi ţin în spate pe nerazzurri, argentinianul fiind mereu decisiv la deschiderea scorului şi cu o nouă "dublă", iar belgianul, cu prima reuşită din Ligă la noua echipă.  

5 e notaprimită de Stanciu în ziarul Blesk. "A fost prezent în meci, s-a implicat în atacuri, dar nu i-a reuşit nimic prea periculos"

4 jucătoriai lui Inter au marcat în 4 meciuri la rând în Ligă: Eto’o în 2010, Vieri în 2003, Crespo în 2002 şi miercuri Lautaro Martínez

22 de secundeau trecut de la faultul în careu comis de De Vrij asupra lui Olayinka şi golul marcat de Lukaku şi anulat de VAR, arbitrul revenind şi dictând penalty pentru Slavia

„Mă bucur că am dat sens ultimului meci cu Barcelona, unde vom avea 80.000 de fani în spate. Inter este în viaţă şi sunt fericit pentru Lautaro şi Lukaku. Joacă bine, înscriu şi au încă o marjă mare de a creşte în joc” 
Antonio Conte, antrenor Inter

Vezi și:

Messi, o nouă bornă istorică demnă de al șaselea Balon de Aur » E lăudat de toată lumea: „E incredibil nu doar ce face, ci mai ales când face!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  28 Noiembrie 2019, 16:23

Doar aratarea aia ne tot spune ca Nicusor al ei a speriat intreaga Europa !! Oare la ce ?? Credeti ca antrenorul Slaviei, care l-a si dorit la aceasta echipa, este nebun atata timp cat in min.60 la schimbat la Barcelona, iar acum cu Inter l-a schimbat in min.58 ??

raducallin
raducallin  •  28 Noiembrie 2019, 15:10

Nu spunea Prodareasa , pardon , ProdanProdan a Nicușor al ei rupe norii prin Europa ? Bine i-a făcut Pusca ca i-a luat malului mingea sa bată penaltyul , chiar dacă a ratat.Stanciu sa ii ia cu el la pensie pe toti pensionarii din naționala, Chiriches ,Grigore,Tatarusinea si ceilalti.

dvd1
dvd1  •  28 Noiembrie 2019, 14:57

petarda, atit e de zis

Vezi toate comentariile (10)
Comentează