INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Nicolao Dumitru: "Îi dedic tatălui meu victoria, sînt foarte bucuros că am bătut" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Atacantul lui Napoli Nicolao Dumitru a vorbit despre calificarea echipei sale în şaisprezecimile de finală ale Europa League şi i-a dedicat victoria de azi tatălui său, care este de naţionalitate română.

"Sînt foarte fericit, am muncit pentru rezultat şi îmi pare bine că am cîştigat. Îi dedic tatălui meu această victorie! Îmi pare puţin rău de Steaua, tata e român, dar trebuie să dau totul pentru echipa care mă plăteşte. Steaua a jucat defensiv azi, au fost periculoşi pe contraatac.

Am avut mare noroc la golul lui Cavani. Era rău de tot să fi ratat calificarea! Am muncit mult, toată lumea a vrut să mergem mai departe în Europa. Acum ne gîndim la campionatul italian, ştiu că sînt echipe mai bune ca noi, însă vrem să terminăm cît mai sus", a spus Nicolao Dumitru la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
muestiaua
muestiaua  •  16 Decembrie 2010, 01:45

read my nick (pt toti stelistii)

alin....k
alin....k  •  16 Decembrie 2010, 01:00

BRAVO BA K NU AI FACUT NC NU STIU DE CE ESTI BUCUROS DAR TE GANDESTI K PRINZI NATIONALA CAT DE BUN TE CREZI PRINZI .....STI CE NU PUTE-AI SI TU SA EI ROSU ................

cristy.steaua
cristy.steaua  •  16 Decembrie 2010, 00:50

sa`mi sugi pula ba X( sa iti i-au neamu in pula !!! sa nu te prind in tricouu nationalei ! muieeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (4)
Comentează