INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - NAPOLI 3-3

Nicolao Dumitru: "Pentru noi, e o victorie în Ghencea. Păcat că nu am marcat şi eu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

Atacantul lui Napoli, Nicolao Dumitru, este încîntat că a putut evolua contra Stelei în Europa League şi regretă că nu a marcat în Ghencea, deşi a avut o ocazie importantă în ultimele minute ale confruntării.

"Puteam să marchez, am fost foarte aproape de gol şi încă mă gîndesc la acel moment. Poate că mingea mi-a rămas sub picior şi de aceea nu am reuşit să obţin poziţie bună şi să o lovesc aşa cum mi-aş fi dorit. E bine şi aşa, important e că am reuşit să facem egal. Sînt cu adevărat fericit să joc într-o echipă extraordinară, trăiesc un vis.

Sînt emoţionat, dar bucuros. E un egal care valorează cît o victorie, pentru noi meciul a fost  cîştigat. Am intrat într-un moment cald al jocului, era datoria mea să contribui în orice fel posibil la un rezultat bun pentru Napoli", a comentat Nicolao Dumitru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ironic
ironic  •  01 Octombrie 2010, 17:14

"Poate că mingea mi-a rămas sub picior..." bravos mai fotbalistu' lu'peste prajit....vezi ce inseamna sa-ti pui crampoanele invers?! Data viitoare sa joci cu tenisi chinezesti ;)

johnatahn
johnatahn  •  01 Octombrie 2010, 16:12

vai de pl voastra stelistilor =)) cea mai mare fericire pe care am traito a fost aseara :x:x:x

johnatahn
johnatahn  •  01 Octombrie 2010, 16:11

df

Vezi toate comentariile (8)
Comentează