INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BILBAO - SPORTING, AZI, 22:05, LIVETEXT GSP.RO

Niculae, pe prima pagină în O Jogo: "Sporting, te aştept în finala de la Bucureşti!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 10:14

Marius Niculae este protagonistul ediţiei de azi a cotidianului portughez O Jogo, înaintea semifinalei dintre Athletic Bilbao şi Sporting Lisabona, în tur 2-1 pentru Sporting. Atacantul lui Dinamo a acordat un interviu publicaţiei din Peninsulă, în care le transmite jucătorilor fostei sale echipe că îi aşteaptă în finala de la Bucureşti.

"Urmăresc în continuare cu mult drag meciurile lui Sporting. Sunt un leu adevărat! Cred că echipa se va califica în finala de la Bucureşti. Îi aştept aici cu braţele deschise! În 2005, cu ŢSKA, pe Alvalade, nu am reuşit să aducem trofeul. De data asta trebuie să învingem!

Sporting a controlat meciul tur, nu i-a lăsat pe basci să joace, iar asta în faţa unei formaţii care a eliminat Manchester United sau Schalke. Nu e deloc uşor, dar cred că Sporting va intra pe teren ca şi cum scorul ar fi 0-0 şi cu gîndul că trebuie neapărat să înscrie. Rivalii sînt puternici, mai ales că vor juca acasă, dar eu am încredere în prietenii mei de la Sporting, vor da totul, aşa cum au făcut cînd au eliminat Manchester City.

Cred că Van Wolfswinkel poate face diferenţa. E un jucător excelent! Are forţă, viteză, apare la finalizare şi marchează. Capel şi Insua sînt alţi doi jucători care au fost fantastici în tur şi pot face diferenţa.

Sporting a întors rezultatul în primul meci şi asta a fost senzaţional, m-a făcut să-mi amintesc de toate momentele frumoase din 2005, în turul semifinalei cu AZ. Au fost două manşe memorabile. Să sperăm că aşa va fi şi acum", a declarat Niculae în O Jogo.

4 ani a jucat Niculae la Sporting, cu care a pierdut finala Cupei UEFA din 2005, 1-3 cu ŢSKA Moscova (a jucat din minutul 73)

Semifinalele Europa League sînt Bilbao - Sporting (tur 1-2) şi Valencia - Atletico (tur 2-4), ambele azi de la 22:05, liveTEXT pe GSP.ro. Finala se va juca pe 9 mai, la Bucureşti, pe National Arena

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
valah.redandblue
valah.redandblue  •  26 Aprilie 2012, 11:41
Postat de wollt pe 26 Aprilie 2012, 11:38

la propriu :)) au furat bronzatii suruburile pt fier vechi

:)))))))))))))) Tare sibiene.

valah.redandblue
valah.redandblue  •  26 Aprilie 2012, 11:41
Postat de terminatorul2 pe 26 Aprilie 2012, 11:38

Cristi Munteanu = 5 ani puscarie Margaritescu = 3 ani puscarie

Am văzut, în sfârșit, spiritul lui Dinamo e condamnat de justitie. Pe când vedem și Șampania la pușcărie ?

wollt
wollt  •  26 Aprilie 2012, 11:38
Postat de asc21 pe 26 Aprilie 2012, 11:32

Cade nocturna!

la propriu :)) au furat bronzatii suruburile pt fier vechi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează