INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

OFICIAL Fanii croați au "explodat" » Hajduk și-a vândut cu 3,5 milioane unul dintre cei mai valoroși jucători chiar înainte de meciul cu FCSB

FOTO: hajduk.hr
FOTO: hajduk.hr

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 19:56

Fanii croați sunt supărați că de la Hajduk a fost transferat și mijlocașul Toma Basici, la Bordeaux, pe 3,5 milioane de euro. 

Hajduk stă pe un butoi cu pulbere în preajma meciului tur cu FCSB, programat mâine seară, de la 21:45. Fanii sunt nervoşi şi contrariaţi de vânzările din mercato de vară şi ameninţă că vor lua din nou atitudine împotriva conducerii clubului.

Ultima mutare i-a înfuriat pe suporteri: unul dintre tinerii de viitor ai grupării, Toma Basici (21 de ani), a fost cedat celor de la Bordeaux chiar înaintea confruntării cu românii, pentru suma de 3,5 milioane de euro. Acesta a fost prezentat deja oficial la gruparea din Ligue 1. 

Clubul dalmat a vândut într-o veselie în această vară. Portarul Letica a mers la Bruges pentru 3 milioane de euro, închizătorul Radosevici la Brondby pentru un milion de euro, iar mijlocaşul central Kozulj la Pogon pentru 300.000 de euro. Acum, Basici, care a plecat să facă vizita medicală în Franţa, atras de un salariu de 500.000 de euro în primul sezon.

Se pregăteşte căpitanul Nizici, care nu mai vrea să joace pentru Hajduk până nu i se dă transferul, tot în Occident, la un salariu de aproape un milion de euro pe an!

Ultraşii au transmis că mai au răbdare ca să vadă ce face echipa în "dubla" europeană cu FCSB, însă situaţia poate escalada încă de joi seară. Dubla este vitală şi pentru antrenorul Kopici: dacă este eliminate de români, va fi dat afară!

Vezi și:  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
kwd2018
kwd2018  •  08 August 2018, 22:47
Postat de mosvasile pe 08 August 2018, 22:46

Asta e!Norocul proverbial al lui GG!Pentru ca e bisericos si da de pomana la ***,Dumnezeu il ajuta!

e...stai sa ne vezi trecuti. ca si datul adta.... daca e presa de fata...

mosvasile
mosvasile  •  08 August 2018, 22:46

Asta e!Norocul proverbial al lui GG!Pentru ca e bisericos si da de pomana la ***,Dumnezeu il ajuta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2018
kwd2018  •  08 August 2018, 22:44
Postat de randomm pe 08 August 2018, 22:30

nu asa am facut tot timpul? dar articolul asta nu este citit de *** de aia mi-am spus parerea. dupa calificarea stelei mai departe o sa fac din hajduck split barcelona. nu iti fa probleme. adversarii lui dinamo *** in europa sunt pescari,adversarii stelei sunt colosi,simplu.

aici ai dreptate. pescari...si aia din 15 in 15 ani, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close