INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

PLAY-OFF EUROPA LEAGUE // Ludogorets s-a încurcat pe teren propriu » Egal important scos de echipa lui Boloni + Toate rezultatele serii

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 01:23

PLAY-OFF EUROPA LEAGUE // Joi seara s-au desfășurat 21 de partide din play-off Europa League. Au fost câteva meciuri extrem de spectaculoase, însă n-au lipsit nici surprizele. 

Cele mai așteptate dueluri au fost cele în care românii au fost implicați. Cu Claudiu Keșeru și Cosmin Moți integraliști, Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei, a remizat pe teren propriu cu slovenii de la Maribor, scor 0-0, unde Alexandru Crețu a fost la rândul său integralist.

Royal Antwerp, condusă de pe bancă de Ladislau Boloni, a făcut un pas imens spre grupe, remizând în deplasare cu olandezii de la AZ Alkamar, scor 1-1.

În bătăliile de aseară a fost implicat și Dorin Rotariu, atacantul celor de la FC Astana. Fosta adversară a CFR-ului e la un pas de calificare după victoria categorică reușită în turul cu BATE Borisov, scor 3-0. Rotariu a fost integralist la formația kazahă. 

Atracțiile serii au fost reprezentate de meciurile ce au aliniat echipe din campionate tari ale Europei. Strasbourg a învins-o pe Eintracht Frankfurt cu 1-0, în timp ce englezii de la Wolverhampton au câștigat un meci de toată frumusețea pe terenul lui Torino, scor 3-2. 

Vezi AICI toate rezultatele primei manșe din play-off-ul Europa League!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează