INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - VORSKLA POLTAVA, JOI, 18:15, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pronostic cu emoţii: ”3-1”! » Borcea şi-a ales cadoul de nuntă: calificarea lui Dinamo

Pentru a se califica, dinamoviştii au doar varianta victoriei
Pentru a se califica, dinamoviştii au doar varianta victoriei

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 22:22

Borcea nu vrea să-şi ruineze nunta, aşa că-şi doreşte calificarea drept cadou, deşi crede că va fi un retur incitant cu Vorskla.

Dinamo trebuie să obţină diseară calificarea în grupele Europa League, pornind de la 1-2 după eşecul la limită de la Poltava. Cristi Borcea e foarte grijuliu în ceea ce priveşte manşa secundă. Deşi nu vrea emoţii cu trei zile înainte de nunta cu Alina, acţionarul a pronosticat ieri: "Batem cu 3-1! Ne vom califica. Am încredere în jucători, în toţi, vreau să fim fericiţi după meci. Vor veni şi transferuri".
Şi înainte de tur a fost circumspect, oferind 1-1 drept rezultat dorit la Poltava, Rebenok (minutul 90) stricînd pronosticul. "E foarte îngrijorat, a zis că nu-i mai arde de viaţă, de nuntă, de nimic, dacă nu-i elimină pe ucraineni", a dezvăluit naşul Gigi Becali.

Un superceas recompensă
Borcea visează doar la calificarea în grupele Europa League, mai ales că ar fi bine şi pentru club, întrucît o asemenea participare va aduce aproximativ milioane de euro în conturile grupării. Preşedintele executiv are de gînd să-l premieze pe jucătorul ce va fi decisiv în obţinerea succesului cu ucrainenii. El va oferi drept cado un un ceas de lux fotbalistului partidei!

Nu este prima oară cînd Borcea are intenţii de acest gen, în trecut materializînd două ocazii. I-a dat lui Dolha un Patek Philippe de 15.000 de euro după paradele de la victoria din Ghencea, 1-0 pentru Dinamo, iar în primăvară, l-a făcut pe Torje posesorul unui Hublot de peste 10.000 de euro după reuşita acestuia, 1-0, decisivă, tot în Ghencea, cu Steaua.

"Normal că-mi doresc un parcurs cît mai lung şi plin de succes al dinamoviştilor, vreau orice victorie cu ucrainenii care să asigure calificarea în grupele Europa League" (Ştefan Bănică junior, cîntăreţ şi actor)

"Cred că Dinamo va învinge cu 3-0. Cred că vor veni şi multe fete la meci, am văzut multe domnişoare drăguţe în Ştefan cel Mare" (Bianca Drăguşanu, star Antena 1)

"Sper că va fi o victorie frumoasă, ca şi seara de joi. Poate un 3-0, ar fi bun şi un 1-0, şi-un 3-1. Oricît, doar să mergem în grupe" (Tudor Chirilă, cîntăreţ şi actor)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tibi31
tibi31  •  25 August 2011, 19:52

Catei s-au turbat!Potop in Stefan cel Mare!! Borcea si-a batut logodnica!Nunta anulata! Dinamo interzis in Europa!! Titluri numai bune pentru ziarele de maine!!:D Aveti o echipa de doi lei si dupa plecarea lui Torje veti avea de doi bani!!! Miau Miau Miau!!! Sa va uitati la Steaua ca sa vedeti cum trebuie jucat in meciurile cu miza mare!!!

lucabogdan223
lucabogdan223  •  25 August 2011, 11:24

nu trebuie sa primim gol,..,un gol primit complik rau treaba.,,.sper sa fie o victorie la 0,..,.,

kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 August 2011, 10:30

Dinamo este echipa surprizelor. Poate câștiga azi cu 4-0, sau poate pierde, la fel de ușor, cu 3-0. Din păcate nu are niciun AS în mânecă și trăiește încă din amintirea echipei din anii „80.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează