INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED

VIDEO Aproape a rupt banca! Titularul lui Xavi și-a ieșit din minți când a fost schimbat

Brazilianul Raphinha a luat la pumni un scaun de pe banca de rezerve în Barcelona - Real Madrid
Brazilianul Raphinha a luat la pumni un scaun de pe banca de rezerve în Barcelona - Real Madrid

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 12:02 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 12:05

Brazilianul Raphinha (26 de ani) a luat la pumni un scaun de pe banca de rezerve după ce a fost schimbat în Barcelona - Manchester United 2-2!

Joi seara, Barcelona și Manchester United au remizat spectaculos pe Camp Nou, 2-2, în turul play-off-ului pentru optimile Europa League.

După ce Marcos Alonso a deschis scorul în minutul 50, iar Rashford ('52) și Kounde ('52, autogol) au întors scorul în favoarea englezilor, Raphinha a închis tabela la 2-2 în minutul 76, cu o centrare înșelătoare.

Drept la replică » Nadine Vlădescu, după interviul acordat de Olaianos în Gazetă: „M-a lovit în mod repetat, cu sânge rece și sadism” + „A recurs la șantaj emoțional: «Mă arunc din Turnul televiziunii»”
SCANDAL LA TVR
Drept la replică » Nadine Vlădescu, după interviul acordat de Olaianos în Gazetă: „M-a lovit în mod repetat, cu sânge rece și sadism” + „A recurs la șantaj emoțional: «Mă arunc din Turnul televiziunii»”

Raphinha a luat la pumni banca de rezerve în Barcelona - Manchester United

În ciuda evoluției bune a lui Raphinha, soldată cu gol, 3 șuturi pe poartă, 4 driblinguri reușite o ocazie mare de gol creată, antrenorul Xavi Hernandez a decis să-l înlocuiască cu Ferran Torres în minutul 83, o alegere care nu i-a picat deloc bine brazilianului.

La ieșirea de pe teren, Raphinha i-a răspuns rece lui Xavi, care îi întinsese mâna. Apoi a mers pe banca de rezerve, s-a așezat și a luat la pumni scaunul din față! Degeaba a încercat Alba să-l calmeze, Raphinha s-a potolit abia după ce a lansat o avalanșă de lovituri asupra scaunului.

Raphinha: „Uneori vrei să ajuți atât de mult încât nu te mai poți controla”

După meci, Raphinha și-a prezentat scuzele: „Am vorbit cu Xavi. Vreau să-mi prezint scuzele față de toată lumea, antrenor, Ferran, echipă și fani, dar uneori vrei să ajuți atât de mult încât nu te mai poți controla”.

Xavi Hernandez nu-i poartă pică jucătorului său: „E normal, ăsta este fotbalul. Chiar le-am spus jucătorilor că trebuie să fie nervoși. Problema este atunci când nu au atitudine pe teren, dar cea a lui Raphinha este incredibilă. Raphinha s-a scuzat față de mine, dar nu trebuia să o facă. Faptul că toți vor să joace este un lucru bun”.

Cumpărat de Barcelona cu 58 de milioane de euro în vara lui 2022, Raphinha a înscris 7 goluri și a pasat decisiv de 9 ori în 31 de partide la Barcelona.

Returul dintre Manchester United și Barcelona va avea loc joia viitoare, 23 februarie, pe „Old Trafford”, ora 22:00.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sarri, dezlănțuit la conferință după 1-0 cu CFR Cluj: „Este inapt! De neconceput”

Ianis Hagi, la ora adevărului » Dezvăluiri de impact despre anul petrecut departe de fotbal și noul său obiectiv: „Crede-mă! Pe asta sunt concentrat acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează