INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Ilie Dumitrescu îi dă sfaturi lui Dică: "Trebuie să facă un lucru complicat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 23:40

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei, a analizat înfrângerea FCSB-ului de la Viena, 1-3, și explică care ar trebui să fie cheia prin care roș-albaștrii să întoarcă soarta calificării în returul de peste o săptămână. 

"Au fost și momente bune de joc ale FCSB-ului. Problema se pune că și în repriza secundă au fost deficiențe în defensivă. Nu a fost nimeni pe respingere la golul 3. A fost și multă neșansă, bara lui Coman, voleul lui Rusescu.

Va fi complicat pentru că FCSB trebuie să marcheze de două ori în retur și să nu greșească deloc în apărare. Trebuie să existe un echilibru pentru că Rapid Viena e foarte periculoasă pe tranziție pozitivă.

Rapid Viena are probleme pe faza defesnsivă, dar pe partea ofensivă este extrem de periculoasă", a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Vezi și: Becali a luat la ochi 3 jucători după eșecul de la Viena: "Fugi de joc când ai 24 de ani? Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! "

Citește AICI cronica partidei Rapid Viena - FCSB 3-1

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  24 August 2018, 06:24

"...Rapid Viena e foarte periculoasă pe tranziţie pozitivă." Măi, măi, că bine le mai zice Ilie al nostru...și sună frumoos și lin, nu vorbește abrupt și agramat ca Hagi. Dar poate revine și ne spune cum e Rapid Viena pe tranziţie negativă! Nu pot să-mi imaginez cum arată o tranziţie care nu-i nici pozitivă, nici negativă...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează