EUROPA LEAGUE    •   RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Note GSP: Stai jos, Dică, 3! Antrenorul stelist și 6 jucători au fost "bufonii" de la Viena

Dennis Man a făcut la Viena cea mai proastă partidă din ultimele luni // FOTO: Raed Krishan

Vineri, 24 August

FCSB a făcut cea mai proastă partidă a sezonului la Viena, a pierdut cu 1-3, iar calificarea în grupele Europa League a în mare pericol.Linia mediană a roș-albaștrilor a fost compartimentul care a suferit cel mai mult în meciul de joi seara. Ovidiu Popescu, criticat aspru de patron la final, a avut o prestație dezamăgitoare, primind nota 4, la fel ca "perlele" Olimpiu Moruțan și Dennis Man. Tot 4 a primit și nou-venitul Mihai Roman I, care a rezistat pe teren doar 58 de minute.

Axul central al apărării a fost un alt element vulnerabil aseară. Cuplul Bălașa-Planic a dezamăgit crunt, ambii primind 4.


Planici și Bălașa au fost neputincioși în fața atacurilor furibunde ale austriecilor // FOTO: Raed Krishan

Cel mai bun jucător din echipa lui Dică a fost Gnohere, marcatorul golului, cel care a primit nota 7. Un meci decent au făcut și Teixeira, Florinel Coman, Benzar, Alexandru Stan și Bălgrădean, aceștia primind nota 6 din partea Gazetei.

Stai jos, Dică, 3!

Cea mai mică notă nu a fost primită însă de un jucător. Tehnicianul Nicolae Dică a fost "răsplătit" cu nota 3 de Gazeta.

Neinspirat în alegerea echipei de start, dar și la schimbări, Dică i s-ar putea alătura lui Rădoi pe lista antrenorilor care nu au calificat echipa în grupele unei competiții europene în ultimii 15 ani.


Dică a fost debusolat pe margine în multe momente din meci // FOTO: Raed Krishan

dESTABILIZANȚI!

Cel mai bun jucător din echipa Rapidului Viena a fost goalkeeper-ul Strebinger, care a primit nota 8 după numeroasele intervenții salvatoare avute pe durata meciului.

Knasmullner, Sonnleitner și Schwab au destabilizat apărarea visătoare a FCSB-ului, au marcat câte un gol fiecare, și au primit nota 7 din partea Gazetei.

Intrat pe teren în minutul 69, Andrei Ivan, românul de la Rapid Viena, a primit nota 6.


Satisfăcător în cele 20 de minute petrecute pe teren, Andrei Ivan i-a amenințat pe steliști după meci: "Voi fi titular și voi marca pe Arena Națională!" // FOTO: Raed Krishan

Vezi și: FIERȚI la Viena! Rapid Viena le-a predat o lecție de pragmatism steliștilor, iar FCSB așteaptă returul! Se califică?

Comentarii (38 ) Adaugă comentariu

Andrei Ursache  •  24 August 2018, 17:22

Daca nu stiti sa faceti mai bine sau sa-i invatati pe altii fotbal, nu mai dati note!

Romeo Daniel  •  24 August 2018, 14:11

Alexandru Stan a jucat decent? A facut centrarea pt Gnohere si cam atat. Golul 3 a fost luat din cauza lui !!! CAM SLAB PENTRU FCSB !

adriann_  •  24 August 2018, 14:03

Iar asta nu inseamna ca am ceva cu Man, ca nu mi-as dori sa joace bine si sa ajute Nationala sa mai scoatem si noi capul prin lume. Doar ca ACUM selectionarea lui ar fi absurda.

Vezi toate comentariile (38)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase