INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - LEGIA 0-1

Răzvan explică eşecul cu Legia: "Am pierdut pentru că am jucat prost, am fost foarte fricoşi"

Răzvan Lucescu este foarte dezamăgit de teama cu care au jucat elevii săi
Răzvan Lucescu este foarte dezamăgit de teama cu care au jucat elevii săi

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 00:20

Rapid a pierdut pe teren propriu cu Legia Varşovia, 0-1. Răzvan Lucescu a fost dezamăgit de lipsa de curaj a jucătorilor săi care a provocat această înfrîngere şi speră ca la Varşovia echipa sa să arate că acest episod a fost doar un accident

"Este un joc pe care l-am pierdut, nu ştiu dacă Legia a meritat să cîştige, dar am jucat prost. Am avut o teamă incredibilă. Eu au avut un pressing bun, noi ar fi trebuit să facem asta. Poate că din minutul 35 am început să jucăm altfel.

Am primit acel gol dintr-o fază fixă, culmea, pe un joc mai bun al nostru.  Am pierdut pentru că am jucat prost, am fost foarte fricoşi. Trebuie să mergem la Varşovia şi să reparăm, să arătăm că avem valoare. Trebuie să ne revenim, să mergem mai departe, sîntem oameni cu caracter.

Dacă nu joci cu încredere, pierzi, nu avem nici o scuză", a spus Răzvan Lucescu la sportro.

Rapid a fost învinsă de Legia pe National Arena, 0-1. Vezi aici o galerie foto de la meci

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (28)
aureliano08
aureliano08  •  21 Octombrie 2011, 17:30

decat ciuca batailor, mai bine la televizor. al meu e si color :))

danu_villa
danu_villa  •  21 Octombrie 2011, 17:06

Am jucat bine pentru valoarea care o avem, cand investesti jumatate de milion in echipa de banii aia joci, noi jucam multe peste, cand platesti jucatori cu 2 luni in urma... toti asteptati jocuri bune, de unde tata, suntem zero la toate domenile in Europa, fotbalul este un pic mai sus, mai prind echipele o grupa europeana, ar trebui sa ne multumim cu atat. Slask Wroclaw a avut o galerie peste tot ce e in Romania la meciul Rapid, o echipa de 2 lei din Polonia, dapoi Legia... la noi vin cate 10 mii de spectatori, tricouri nu se vand, n-ajuta nimeni cluburile.... astept falimentul fotbalului romanesc.

riazor
riazor  •  21 Octombrie 2011, 14:11

Marea lui valoare k antrenor incepe sa-si spuna cuvantul si la Rapid , dupa ce a distrus echipa nationala , ca dinamovist nu pot decat sa ma bucur , cu el pe banca Rapidului , Dinamo are cele mai mari sanse de a castiga titlul din ultimii ani , sunt 100% covins ca dak nu va fi indepartat de la Rapid nu vor termina campionatul mai sus de locurile 5-6 , este un kretin fara masura , si doar un kretin mai mare decat el il poate crede macar un antrenor de nivel mediu cel mult .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează