INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - EKRANAS, AZI, 20:30, PRO TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe e în genunchi la Steaua: patronul a cerut, antrenorul a executat

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 15:22

La 5 minute după înfrîngerea de la Vaslui, Becali anunţase că Stanca va pierde postul de titular. Reghecampf, care de regulă evită să anunţe ce jucători foloseşte, a dezvăluit ieri public că va intra în poartă Tătăruşanu, şi nu Stanca, la returul cu Ekranas.

Alcătuirea primului "11" pentru meciul care o poate duce pe Steaua în grupele Europa League începe de la postul de portar, iar cel care a decis titularul dintre buturi nu e antrenorul, ci patronul.

La mai puţin de 48 de ore de momentul în care Gigi Becali anunţa după înfrîngerea de la Vaslui că "s-a terminat cu Stanca, va lua loc pe banca de rezerve", fix acest lucru se va întîmpla diseară. Ieri, cînd a vorbit despre returul cu campioana Lituaniei, Reghecampf s-a conformat ordinelor venite din partea patronului şi chiar a încălcat una dintre regulile sale, aceea de a nu dezvălui numele nici unui fotbalist pe care îl titularizează, tocmai pentru a confirma ceea ce solicitase Becali.

"Cine va apăra joi seară? Ciprian Tătăruşanu", a spus Reghe, după care a încercat să explice situaţia în care se regăseşte Stanca: "Răzvan e bine, se antrenează normal. A fost o seară neagră pentru el şi trebuie să treacă repede peste ea. E un portar cu experienţă mare şi în mod normal nu ar trebui să se lase afectat de ce s-a întîmplat".

Îşi salvează selecţia la "naţională"?
Reîntoarcerea lui Tătăruşanu între buturile Stelei l-ar putea păstra în vederile lui Victor Piţurcă pentru echipa naţională. Selecţionerul va anunţa duminică lotul pentru meciurile cu Estonia şi Andorra, din debutul preliminariilor CM 2014. E posibil ca Tătăruşanu, care va putea avea două jocuri în picioare, returul cu Ekranas şi partida cu Oţelul, de luni seară, să fie chemat de Piţi la lot.

Stanca e mai bun în acest sezon
Stanca Parametru Tătăruşanu
6 Meciuri 3
5 Goluri încasate 4
3 Meciuri fără gol primit 1
5,33 Media notelor GSP 4,33

DECLARAŢII
"Dacă le face bine lui Tătăruşanu şi Stanca această rocadă? Eu sper că da, dar mai sper să nu fiu nevoit s-o mai fac atît de des. Eu sînt undeva la mijloc. Amîndoi sînt de mare valoare, poate să apere oricare, însă trebuie să ne gîndim la binele echipei"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Sîntem profesionişti sută la sută şi luăm în calcul pentru returul cu Ekranas orice, tocmai de aceea în dimineaţa meciului vom exersa şi loviturile de departajare"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Bourceanu menajat, Chiricheş accidentat
Diseară, Reghecampf nu va conta pe doi dintre cei mai importanţi oameni ai săi. E vorba despre Chiricheş şi Bourceanu, fotbalişti pe care a dorit să-i menajeze la meciul tur, însă ei au refuzat. "Chiricheş are o problemă medicală, în timp ce pe Bourceanu îl vom odihni deoarece a jucat 8 meciuri în 3 săptămîni, e foarte mult", a explicat Reghe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  30 August 2012, 19:04
Postat de cpt.piratescu pe 30 August 2012, 18:54

aha, din curiozitate !

vrei sa ma cautzi? ,,,)))

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  30 August 2012, 18:54
Postat de faurul_pamantului pe 30 August 2012, 18:51

de ce intrebi?

aha, din curiozitate !

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  30 August 2012, 18:51
Postat de cpt.piratescu pe 30 August 2012, 18:41

Tu esti din bucuresti ?

de ce intrebi?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează