INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SABAIL FK - CSU CRAIOVA

SABAIL FK - CSU CRAIOVA // Nicușor Bancu a anunțat ce va face după meciul cu Sabail: „Sigur, dacă voi avea oportunitatea”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 14:34

Nicușor Bancu (26 de ani) este pregătit pentru duelul cu Sabail FK din turul I preliminar al Europa League și nu se teme de Michael Essien (36 de ani), fostul jucător al lui Chelsea, acum în tabăra azerilor. 

Fotbalistul oltenilor a avut un mesaj războinic la conferința de presă premergătoare acestei întâlniri, dar la final a recunoscut ce își dorește să facă după meci. 

„Îl ştiu pe Michael Essien de la Chelsea, este un jucător foarte bun. Acum este în vârstă, dar cu siguranţă este un adversar de temut. Îl vom trata ca atare şi nu îi vom da şanse să arate ce poate. Toţi jucătorii de la Sabail sunt buni şi nu trebuie să ne concentrăm doar pe Essien. Şi sigur că dacă voi avea oportunitatea, voi face şi o poză după meci”, a spus Nicuşor Bancu, la conferinţa de presă.

VEZI ȘI:

SABAIL FK - CSU CRAIOVA // Michael Essien e vedeta azerilor » Gică Craioveanu: „A însemnat ceva în fotbalul mondial şi nu e aşa de urât ca Jerry Gane :)”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Iulie 2019, 23:32

Dupa meiul asta ar trebui sa va apucati, cu totii, de fotbal sau sa fugiti urgent acasa caci este bataie de joc ce se intampla la Craiova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează