INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Două meciuri din Europa League au fost amânate de coronavirus! Anunț oficial făcut de UEFA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 18:46

Epidemia de coronavirus care afectează țările din Europa, în special Italia și Spania, duce la amânarea a două partide din Europa League.

Astfel, meciurile Sevilla - AS Roma și Inter - Getafe, programate joi, au fost amânate din cauza problemelor din cele două țări, anunță UEFA. „Ca urmare a restricțiilor de călătorie dintre Spania și Italia impuse ieri de autorităție din Spania, meciurile Sevilla - AS Roma și Inter-Getafe nu vor avea loc mâine, așa cum era programat”, se arată în comunicatul UEFA. 

Decizia celor de la UEFA îi ajută pe spaniolii de la Getafe, care au anunțat că nu vor veni la Milano din cauza coronavirusului.  Lombardia este regiunea cea mai afectată din Italia, o țară lovită crunt de coronavirus: peste 10000 de cazuri și peste 600 de victime.

Astfel, joi se vor juca doar 6 meciuri din optimile Europa League: Basaksehir - FC Copenhaga, Eintracht Frankfurt - Basel, LASK Linz - Manchester United (de la 19:55), Olympiakos = Wolverhampton, Rangers - Leverkusen și Wolfsburg - Șahtior (de la 22:00).

Citește și: 

Timo Hubers, de la Hannover, primul fotbalist depistat cu coronavirus: „Tot clubul va fi testat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
heghebe
heghebe  •  11 Martie 2020, 20:55

*** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează