INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  KRASNODAR - NICE 5-2

Și bătut, și ironizat » Balotelli, luat peste picior de un jucător al lui Krasnodar prin modul în care a sărbătorit golul

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 21:47

Mario Balotelli a fost titular și a marcat un gol în înfrângerea pe care Nice a suferit-o în grupa I din Europa League, pe terenul rușilor de la Krasnodar, scor 5-2.

Chiar dacă Super Mario a reușit să înscrie al cincilea gol pentru Nice în patru meciuri, faza meciului a fost oferită de un jucător al lui Krasnodar.

Introdus în minutul 29 în locul lui Smolov, Ari, atacantul brazilian al celor de la Krasnodar, a contribuit la victoria gazdelor, reușind să înscrie golurile patru și cinci ale echipei sale.

După golul patru, Ari a sărbătorit golul în stilul în care Balotelli a celebrat golul cu Germania, din semifinala de la EURO 2012. S-a dezbrăcat la bustul gol și a imitat gestul de atunci al italianului.

Jucătorul de 30 ani al lui Krasnodar nu este la prima "abatere". În august, după un gol marcat în meciul cu Terek Groznîi, Ari a celebrat golul în stitlul lui Totti, făcându-și un selfie cu telefonul mobil.

(Remus Dinu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează