INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ROSENBORG, JOI, 21:00, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Spionați la cel mai înalt nivel! Rosenborg o analizează în cel mai mic detaliu pe Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2015 19:44

Norvegienii fac o analiză specială înaintea partidei de la Bucureşti. Steaua - Rosenborg este joi, de la ora 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. Partida contează pentru manșa tur a play-off-ului Europa League.

Site-ul oficial al lui Rosenborg a prezentat o poză cu unul dintre oficialii echipei care face analiză video şi le prezintă jucătorilor filmuleţe cu imagini din meciurile Stelei cu Astra şi ASA.

"O să fie o luptă foarte grea pentru că Steaua este o echipă foarte bună, dar avem şanse să ne calificăm.

Adversarii au jucători cu calităţi individuale foarte bune, trebuie să avem răbdare, pentru că ei joacă sub presiune. Au cîștigat doar un meci în ultimele 6 și au marcat destul de puțin.

Putem să marcăm pe contraatac", spune Andrea Loberto, unul dintre secunzii lui Rosenborg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 August 2015, 00:19

la cum joaca cele 2 echipe, rosenborg este f periculoasa pe contraatac. dar numai pe marea nordului, la pescuit de ton oceanic ! daca nici pe ashtea nu-i elimina celebra fcsB atunci pe cine ? ma lashi ?..)

ralffy_mr
ralffy_mr  •  18 August 2015, 23:14

Sunt sigur ca marea glorie jijinho analizeaza Rosenborgul pe 3 laptoapte...unul ala al lui MM si mai avea el doua.. deci oricum stie el fotbal ca youtube merge mai repede in Romania.... ca avem net tzeava nu ca norvegienii..aia is buni numa la pescuit..dar si la pescuit ..nici in 2000 de ani nu prind peste cat razboinicul luminii!! :)

zidane92
zidane92  •  18 August 2015, 21:55

Saracii nici nu stiu ca isi pierd vremea cu lotul actual fecesebe deja poate sa le faca statuie la jucatori ca i-a eliminat pe trencin si astfel gratie modului dobitocesc in care sunt organizate azi cupele europene ca platini sa ia voturi de la federatiile slabe au mai castigat 4 meciuri in europa aka 4 umilinte!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează