INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC ZURICH, 20 OCTOMBRIE, 20:00

Steaua așteaptă 30.000 de suporteri la meciul cu FC Zurich: "Doar așa ne putem îndeplini obiectivul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 20:37

Steaua a micșorat prețurile pentru meciul cu FC Zurich din grupele Europa League, iar Mihai Stoica spune că a recurs la această decizie pentru a-i reapropia pe fanii roș-albaștri de echipa lui Reghecampf.

"Preţurile biletelor la meciul cu Zurich sunt apropiate de cele ale biletelor din competiţia internă, pentru că vrem să avem o mult mai mare susţinere a publicului. Trebuie neapărat să avem cel puţin 30.000 de stelişti în tribune la meciul cu Zurich şi eu cred că astfel putem să ne îndeplinim obiectivul.

Putem să câştigăm cu elveţienii, dar e complicat să joci fără suportul publicului, e complicat. Eu cred că vor fi cel puţin de două ori mai mulţi spectatori decât la meciul cu Villarreal. Asta e convingerea mea pentru că echipa a arătat că poate", a declarat Mihai Stoica la Digisport.

Steaua e obligată să câștige partida cu FC Zurich de pe 20 octombrie pentru că roș-albaștrii au un singur punct în grupă. De partea cealaltă, elvețienii au o victorie, cu Osmanlispor, și o înfrângere în fața lui Villarreal.

"Calculele sunt clare: 4 puncte cu Zurich, eşti obligat să câştigi cu Osmanli şi eşti aproape calificat; 6 puncte cu Zurich, e senzaţional, dar nu e uşor. Ai nevoie de remiză cu Osmanli" Mihai Stoica

Tichetele sunt disponibile pe www.biletesteaua.ro, la urmatoarele preturi:

PELUZE - 30 LEI
TRIBUNA II - PERIFERIC - 50 LEI
TRIBUNA II - CENTRAL - 80 LEI
VIP 3 - 100 LEI
VIP 2 - 150 LEI
VIP 1 - 200 LEI

Meciul cu FC Zurich este joi, 20 octombrie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la DolceSport și ProTV. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
60old
60old  •  08 Octombrie 2016, 17:29
Postat de ortega pe 08 Octombrie 2016, 07:56

Poate 30.000 de boabe de pufarin ... La 200 într-o pungă , poate-poate vor fi 150 de mogoșOI ...

Liga 4. Numai că Horia Manoliu, preşedintele AFC, nu reuşise să se organizeze în timp util, nu avea jucători şi nici toate actele gata. Ca să nu piardă cu 0-3, nou-înfiinţata grupare „vişinie“ a făcut apel la bunăvoinţa adversarilor, rugându-i să accepte amânarea etapei. Constantin Zamfir, patronul de la Frăţia, a fost de acord şi meciul s-a reprogramat la începutul acestei luni. Partida, disputată săptămâna trecută, a fost foarte echilibrată şi s-a încheiat 1-1, însemnând primele puncte pierdute pe teren de AFC. Dar oficialii oaspeţilor, iritaţi de semieşec, au reclamat că gazdelor le lipsise un act. AMFB le-a dat dreptate şi a decis joi, la masa verde, ca AFC Rapid să câştige la masa verde cu 3-0. Pentru cei de la Frăţia, gestul de la început, când au fost de acord să ajute nişte adversari, s-a transformat astfel într-un lanţ de ghinioane. Punctul obţinut pe teren a fost pierdut la masa verde, AMFB i-a amendat cu 100 de lei (la Liga 5, unde jucătorii vin cu bani de acasă, chiar şi o astfel de sumă contează), a doua zi după meci vestiarul le-a fost spart de persoane necunoscute care le-au furat echipamentul, mingile, plasele de la porţi, dar şi boilerul şi motocoasa, chiar dacă aceasta era defectă. Defuncta rapid, *** echipa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  08 Octombrie 2016, 07:56

Poate 30.000 de boabe de pufarin ... La 200 într-o pungă , poate-poate vor fi 150 de mogoșOI ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  08 Octombrie 2016, 04:47

Vine Ülösz ... La meciul cu City a venit lumea ca la urs, era firesc, cine nu vrea sa vadă "live" al treilea lot ca valoare din lume si cel mai bun antrenor?! Plus era CL nu EL ... Nu a venit lumea la Villareal care erau totusi echipa, or sa vina la unii care sunt in Liga 2 in Elveția?! Cat mai e jiji patron, asta e, va juca cu tribunele goale ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează