INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC UTRECHT 3-1

Steaua poate fi amendată din cauza torţelor şi petardelor aruncate de suporteri » Riscă sancţiuni

Articol de , - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Steaua ar putea fi iarăşi amendată pentru incidentele provocate de suporteri în debutul jocului.

Puţini, dar gălăgioşi. Aşa pot fi descrişi fanii roş-albaştrilor prezenţi aseară pe Ghencea. Prea gălăgioşi, pentru că nici nu trecuse un minut din joc cînd ambele peluze au luat foc. La propriu. După un şut periculos al lui Surdu, din secunda 18, suporterii au început să arunce cu torţe şi petarde în teren.

Spiritele s-au liniştit abia cînd crainicul arenei i-a avertizat pe fani că acţiunile lor pot avea urmări şi pe tabelă. Momentele din debutul jocului au amintit de incidentele de la partida cu Napoli. Atunci, roş-albaştrii s-au aflat în conflict cu tifosii italienilor, iar la final au aruncat cu diferite obiecte înspre "centralul" polonez, luat în vizor pentru că a prelungit partida pînă cînd oaspeţii au egalat.

De altfel, Steaua a primit un avertisment şi o amendă de 30.000 de euro din partea Comisiei de Disciplină a UEFA după acea întîlnire. Şi ar putea face din nou obiectul unei anchete care să-i aducă noi penalizări.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
star01
star01  •  05 Noiembrie 2010, 10:41

drughi tata faceti asta pe darapanatura de stadion din Constanta,atunci cand joaca "Farul"....in liga a doua,eventual a treialasati celalalte echipe....si,chiar,esti sigur ca esti drughi?...sau DRGHI(derivatie de la ceea ce eventual consumi!!!)

kaddafi10
kaddafi10  •  05 Noiembrie 2010, 09:49

Drughi009, sa zicem ca chiar ar exista asa ceva si ca nu e doar o fabulatie de copil fara minte... Explica-ne si noua cum anume faceti voi cinste Balcanilor prin scandaluri??? Managerii, ofiterii si studentii astia de care ne spui ar risca sa isi piarda pozitia sociala si imaginea doar de dragul de a da foc unei tribune?? Ati fi zmei pana la primele bastoane incasate pe cocoasa, stiu eu genul vostru, "bad boys wannabe" :)))

sica2ro200
sica2ro200  •  05 Noiembrie 2010, 08:17

bine ca am scapat de divizia pastilati cu idealuri din sudul stadionului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează