INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SHIRAK 3-0

FCSB - Shirak 3-0. Toni Petrea, surprins de vestea convocării lui Buș la națională » De ce își va băga elevii în ședință

Toni Petrea (45 de ani) își va băga jucătorii în ședință zilele viitoare, în ciuda calificării. +21   FOTO
Toni Petrea (45 de ani) își va băga jucătorii în ședință zilele viitoare, în ciuda calificării.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 21:28 / Actualizat joi, 27 august 2020 23:55

FCSB a învins-o pe Shirak cu 3-0 în primul tur preliminar al Europa League. E cap de serie și în turul 2 preliminar, iar tragerea la sorți va avea loc pe 31 august. Toni Petrea (45 de ani) își va băga jucătorii în ședință zilele viitoare, în ciuda calificării. 

Posibilele adversare pentru FCSB, CFR Cluj și Botoșani, în preliminariile Europa League

„A fost un meci dificil. Știam că adversarul ne va pune probleme. Am avertizat jucătorii înainte de meci, dar am avut ceva probleme în prima repriză. Au fost câteva momente de nesincronizare. O să le discutăm zilele viitoare. Mă declar însă mulțumit de acest meci. 

E mai interesant pentru toată lumea să jucăm într-o singură manșă, dar pentru noi e mai dificil. Te face să tratezi fiecare meci ca pe o finală. Mai avem până în grupe, vrem să luăm totul pas cu pas. Ne concentrăm doar pe turul 2”, a declarat Toni Petrea la Prima TV. 

Petrea, surprins de convocarea lui Buș

Sergiu Buș, jucător convocat în premieră la echipa națională, a fost schimbat din nou la pauză. Întrebat despre acest lucru, Petrea a spus: „Nu e vorba că m-a nemulțumit. Avem meciuri din 3 în 3 zile, jucătorii nu sunt la nivelul optim de pregătire. Încercăm să rotim din ei. Mă bucur pentru el că a fost convocat, nu am știut asta”. 

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Shirak 

+17 FOTO

Citește și alte știri din Europa League:

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Experimentul incredibil al armenilor: au adus 8 titulari special pentru meciul cu FCSB! Pleacă imediat după

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  28 August 2020, 07:34

Oftică mare pe antisteliști !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează