INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, JOI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tunurile pe Marica » "N-a fost dorit de Rangnick, iar îndoielile sale par să se confirme"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 13:13

Ciprian Marica e iar ţinta criticilor. "Tip conflictual" la Stuttgart, unde a şi fost suspendat sezonul trecut de antrenorul Bruno Labbadia, "tricolorul" e pus la zid şi la Schalke.

După meciul pierdut de "mineri" la Wolfsburg, 1-2, cotidianul Ruhr Nachrichten scrie că "Marica n-a fost dorit de la bun început de Ralf Rangnick. Îndoielile pe care antrenorul le-a avut la transferul lui par să se confirme".

Ziarul citat pune punctul pe "i" şi susţine că "despre român nu se poate vorbi la ora actuală ca despre o întărire".

Ce i se reproşează: "La Wolfsburg nu s-a implicat în dueluri. Fiindcă Huntelaar e titular pe postul de atacant central, Marica a fost nevoit să joacă pe flancul stîng, acolo unde nu-i place. O poziţie de pe care nici n-a reuşit nimic".

Marica a venit la Schalke liber de contract şi a semnat cu alb-albaştrii un contract pe doi ani, pînă-n 2013, ce-i garantează un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
double07
double07  •  14 Septembrie 2011, 19:34
Postat de manowar95 pe 13 Septembrie 2011, 14:45

Slab fotbaliator si Marica asta....

e bun de translator!:)

bdgeorge
bdgeorge  •  14 Septembrie 2011, 01:39
Postat de vidanjoru pe 13 Septembrie 2011, 14:13

Marica daca mai statea in tara 2-3 ani,poate era mai sus acum.Sunt multe talente care pleaca de mici in strainatate si se pierd..

poate ai dreptate dar 2.5 milioane pe an??? cam bine..in Romania poate mai crestea dar banii astia ii facea in 100 de vieti!!! de aia sunt si tensiunilwe de la nationala.."veteranii"Rat,Goian,si restul nu fac toti cat face Marica si de INVIDIA e sport national in Romania

bcatalindan
bcatalindan  •  13 Septembrie 2011, 21:02

Daca ramanea alaturi de Mircea Lucescu acum era fotbalist!A preferat banii...si a ajuns un sportiv mediocru!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează