INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

S-a rezolvat: ce post TV românesc va transmite Hajduk Split - FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 21:24

O veste bună pentru fanii roș-albaștrilor: meciul de joi, Hajduk - FCSB, din prima manșă a turului III din Europa League, va fi transmis de un post românesc. 

Jurnalistul Mihai Mironică a anunțat pe pagina sa de Facebook că duelul  Hajduk - FCSB va fi în direct la PRO TV, joi, de la ora 21:45. 

Partida va fi comentată de Mihai Mironică și Felix Drăghici. Meciul va fi, de asemenea, liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

S-a rezolvat și la CFR!

Conform surselor GSP.ro,  FC Alașkert - CFR Cluj, un alt duel din turul III al preliminariilor Europa League, va fi transmis în cele din urmă de TV Digi Sport. La fel ca în cazul FCSB, și asupra acestui meci planau dubiile cu privire la posibila televizare. 

Probleme la  Craiova

Problemele continuă pentru meciul Craiovei cu Leipzig, acolo unde postul de televiziune care a achiziționat drepturile TV pentru Germania solicită o sumă foarte mare pentru retransmiterea evenimentului în România.

"Au existat discuții cu deținătorul de drepturi TV din Germania, dar suma de bani solicitată pentru retransmitere este una exagerată, foarte mare. În acest moment s-au oprit discuțiile. Negocierile nu pot continua dacă pretențiile nemților rămân în picioare. Singurul post care a purtat discuții avansate pentru preluarea acestui meci a fost TVR 1. DigiSport  a ieșit rapid din negocieri", dezvăluie o sursă din piața media. Leipzig - Craiova se joacă de la ora 19:30.

LA RETUR SE SCHIMBĂ SITUAȚIA

la retur, DOUĂ MECIURI DIN TREI VOR FI LA TV

Pe 16 august, la retur, fanii fotbalului din România vor vedea sută la sută cel puțin două meciuri din trei la televizor.  De la ora 20:00, CFR Cluj - FC Alașkert va fi transmis de 3 posturi de televiziune: Telekom SportDigi Sport și Look TV.

Același lucru se va întâmpla și cu partida FCSB - Hajduk Split, meciul de pe Arena Națională, de la 21:30, urmând a fi transmis de Pro TV. Singurul care rămâne "în aer" e meciul din Bănie, U Craiova - Leipzig, programat la ora 19:00, acolo unde drepturile TV nu au fost încă achiziționate.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
zizu
zizu  •  08 August 2018, 08:46

pro tv....postul lui becali! vajeu,corinuta cea zglobie si mereu la misto cu adversarele fcsb plus comentatorii de casa ai meciurilor fcsb,nelipsiti!

mosvasile
mosvasile  •  08 August 2018, 08:35

Aoleo!Daca ma voi uita,voi fi nevoit sa inchid sonorul,ca sa nu il aud pe Mironica!Cu cine o sa tin?Cu oricine, in afara de fcsb!De ce?Pentru ca nu il sufar pe "salvatorul fotbalului romanesc"si mafia lui!

trianon19
trianon19  •  08 August 2018, 00:36
Postat de Dorin Dorin pe 08 August 2018, 00:01

normal ca prostiitv sa televizeze *** ce alta echipa televizeaza ei ?

dinamoul?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează