INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPECIAL

VIDEO Aici ai clipul oficial de promovare a finalei Europa League!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 11:05

În aceeaşi zi în care s-a dat drumul la vînzarea biletelor, UEFA şi FRF au prezentat şi clipul oficial de promovare al finalei Europei League 2012 care se va disputa la Bucureşti.

Videoclipul durează două minute. În el sînt prezentate precedentele două finale de la Hamburg şi Dublin, după care apar imagini din Bucureşti. Este prezentată şi evoluţia lucrărilor începînd cu momentul demolării vechii arene "Lia Manoliu" şi pînă la ridicarea noului stadion.

Finala Europa League va avea loc pe 9 mai 2012. Biletele se pot achiziţiona începînd de astăzi. Intră aici pentru mai multe sfaturi privind achiziţia biletelor.

Vezi mai jos VIDEOCLIPUL!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
luciano86
luciano86  •  28 Noiembrie 2011, 21:57

parca vad ca nu suntem in stare nici de asa ceva... sper sa nu ne facem (iar) de rusine...

cris4co
cris4co  •  28 Noiembrie 2011, 21:14

Romania va mai gazdui o finala de competite fotbalistica doar daca an aceasta finala stadionul se va umple de spectatori.Asa ca cumparati-va bilete si veniti pe stadion...faceti spectacol indiferent de finaliste.

amokh
amokh  •  28 Noiembrie 2011, 17:56

fara jiji cum se poate face promovare domnilor??

Vezi toate comentariile (11)
Comentează