INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BASEL - CHELSEA 1-2 / FENERBAHCE - BENFICA 1-0

VIDEO Se vede ArenA! » Chelsea şi Fenerbahce sînt favorite la finala EL după două victorii la limită cu Basel şi Benfica

Moses deschide scorul în meciul cu Basel, 2-1
Moses deschide scorul în meciul cu Basel, 2-1

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2013 00:14

Trupa lui Benitez a învins meritat în prelungiri şi e foarte aproape de finala de pe 15 mai, de la Amsterdam.

Chelsea e cu un picior în finala EL de la Amsterdam, cîştigînd la Basel (2-1). Prezenţa lui Federer pe St. Jakob-Park nu le-a purtat noroc elveţienilor, conduşi din minutul 12. A deschis scorul Moses cu capul, din cornerul lui Lampard.

Ramires şi Hazard puteau face 2-0 la pauză, dar Sommer a salvat sau belgianul a trimis alături! După reluare Stocker a tras în bară, iar Torres l-a imitat dincolo! Arbitrul Kralovec le-a făcut gazdelor cadou un penalty, Schar egalînd (87). Londonezii s-au înfuriat şi David Luiz l-a bătut pe Sommer din lovitură liberă la ultima fază (90+4)! Returul se va juca pe 2 mai. Vezi VIDEO!

"Vulturii" au scăpat ieftin
Fener a cîştigat greu, dar logic turul cu "vulturii" (1-0). A dominat clar şi s-a întrecut în ratări! Sow a ţintit transversala cu capul, iar Cristian a bătut un penalty în stîlpul stîng (45Ă2), plecînd în lacrimi la vestiare! Artur a salvat la şuturile lui Baroni şi Raul Meireles, iar Kuyt a lovit a treia bara! A patra oară, mingea trimisă cu capul de Egemen a intrat însă în gol (71)! Vezi VIDEO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
adimutu14
adimutu14  •  26 Aprilie 2013, 21:58

Chelsea e clar favorita nu mai incape in discutie! Dar Fenerbache nu cred ca e favorita, calificarea se joaca la Lisabona.

 •  26 Aprilie 2013, 07:39

Benfica merge tzeava acasa,acolo va fi alt meci...dar daca da un gol Fener se pot schima total datele calificarii.

gerulathor
gerulathor  •  26 Aprilie 2013, 01:13
Postat de luciansj pe 26 Aprilie 2013, 01:03

Bravo Chelsea. Mi-ati adus 260 lei. Cu foarte mari emotii :)

Bravo, la retur sa pui X si in finala sa pui pe Celsky apoi te astept sa faci cinste cu o bere :) Deci, sa inteleg ca victoria Stelei de pe teren propriu cu Celsky a fos ceva-ceva. Unde sunt cei care cheraliau precum ca, Celsky nu are chef de cupa asta !? Se vede ca nu are "chef", dar vrea sa o castige!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează