INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MIDTJYLLAND - MANCHESTER UNITED 2-1

VIDEO Van Murphy » Managerul Van Gaal dă vina pe Legea lui Murphy pentru eșecul lui United, 1-2 cu Midtjylland

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2016 00:00

"Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost", sună legea lui Murphy. Deși Man. United a început bine cu danezii de la Midtjylland, conducînd cu 1-0, managerul Louis van Gaal a invocat-o, totuși, pentru a explica eșecul din Danemarca (1-2)!

Argumentele tehnicianului olandez? Primul, accidentarea lui De Gea la încălzire: "Când portarul tău devine numărul 14 pe lista indisponibililor, nu pleci normal în meci". Al doilea, golul cu care danezii au egalat: "Balonul a fost deviat. Este incredibil, e prea mult!".

Click aici pentru VIDEO!

Dar Murphy nu putea fi vinovat chiar pentru tot ce n-a mers în jocul englezilor. Așa că Van Gaal i-a atacat în cele din urmă pe jucători: "În repriza secundă n-am cîștigat nici un duel. N-am recuperat nici o minge. Apoi, nu-ți poți permite să iei un al doilea gol. Ca să nu mai spun că-n anumite momente ne-a lipsit organizarea în joc". z

"Fanii ne înjură? După cum am jucat în repriza a doua au tot dreptul"
Louis van Gaal, manager Man. United

"United? Englezii mi s-au părut lenți, le-a lipsit un lider pe teren"
Kristoffer Olsson, mijlocaș Midtjylland

11 înfrângeria suferit Man. United în acest sezon, în toate competițiile

49,4%e procentajul victoriilor lui United în mandatul "Van Gaal". Cel mai slab manager al "diavolilor" din ultimii 35 de ani

2 remizeau obținut cele 3 echipe engleze aflate în "16-imi". Spania e liderul: 4 echipe, 4 victorii, golaveraj 11-0

ECHIPA ACCIDENTAȚILOR LUI UNITED

De Gea - Darmian, Jones, Rojo, Shaw - A. Young, Schweinsteiger, Fellaini, Valencia - Januzaj - Rooney

"Suntem de rahat"

După fluierul final, jucătorii lui United au fost fluierați și apostrofați de suporteri, care au scandat "Suntem de rahat!" și i-au cerut demisia lui Van Gaal. Fanii erau nervoși și din cauza prețului mare al biletelor, 91 de euro bucata!, dar și al locurilor proaste oferite. z

Tăieri de salarii!

În cazul în care United nu se califică pentru ediția viitoare a Ligii Campionilor, salariile jucătorilor vor fi reduse cu 25 la sută. Această clauză a fost introdusă în premieră în contractele câtorva vedete acum 3 ani, când manager era Ferguson, dar ulterior a devenit regulă.

3 sezoane, 61,7 milioane de euro

Cotidianul portughez A Bola a aflat că Man. United s-ar fi înțeles deja cu Jose Mourinho. Și a publicat inclusiv cifrele acordului: contract pe trei sezoane, începând din vară, și un salariu total de 61,7 milioane euro. Adică în jurul a 20,5 milioane pe an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 Februarie 2016, 12:10

eu zic ca de vina e tampitul de pe banca!poate pleci naibii dupa infrangerea cu arsenal,ca ne-ai distrus anul asta!mai mare *** ca tine,nu exista in lumea asta!esti total depasit de fotbalul din Anglia,nu intelegi nimic.o ruina de antrenor.ai cheltuit si banii clubului in mare parte aiurea.n-ai realizat nimic in 2 ani,esti un 0 al fotbalului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează