INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA 2-0

VIDEO Zicu, omul ratărilor istorice! Steliştii îi mulţumesc, fanii lui Dinamo nu l-au iertat nici acum

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 13:42

Zicu, singurul român al lui ŢSKA, i-a făcut fericiţi pe fanii Stelei cu ratarea absolut fabuloasă de aseară şi şi-a confirmat renumele de "ratangiu".

Faza lui Zicu din ultimele minute ale meciului de aseară, Steaua - ŢSKA Sofia 2-0, a fost incredibilă: Tătăruşanu era scos din joc, Ianis a tras relaxat spre poarta goală, din 3 metri, dar de nicăieri a apărut Valentin Iliev (un bulgar, ce ironie!) şi a evitat un gol care le-ar fi luat roş-albaştrilor statutul de favoriţi la calificare.

Atacantul lui ŢSKA nu e însă la prima ratare monumentală, de-a lungul anilor a mai avut multe astfel de faze. Fanii echipelor pe unde a jucat (Dinamo, Rapid, Poli) l-au taxat mereu din cauza relaxării afişate în timpul meciurilor şi i-au pus ştampila de "fotbalist talentat, dar mult prea indolent".

Cea mai mare ratare din cariera lui Ianis Zicu a fost într-un meci Dinamo-Farul, de acum 5 ani. A driblat goalkeeperul advers, a rămas singur cu poarta goală, fără nici un adversar care să-l incomodeze, dar a tras incredibil pe lîngă poartă!

Iată faza mai jos!


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
bengosss
bengosss  •  19 August 2011, 22:16

Luati o lama si taiati.va venele. Asta e, a trebuit sa vina Steaua la Cluj cu prapaditii de la TSKA, pentru a se depasi recordul de spectatori de la CFR-Chelsea. UMILITOR. Si voi ne frecati la melodie cu un fault clar la portar, nesanctionat. Sunteti tari. Mari jurnalisti.

flo_ax
flo_ax  •  19 August 2011, 18:49
Postat de huhuruz77 pe 19 August 2011, 14:32

Da, sunt stelist, dar am mers cu cativa amici la meciul ala de campionat : dinam0 - Farul 0-1 !!! Am lesinat de ras cand am vazut ca desi driblase tot ce intalnise in cale...a driblat si portarul dar a tras pe langa poarta :))))) am ras 2 saptamani de amicii mei :))))) Ciudat e faptul ca ori de cate ori m-am dus pe dinam0...echipa a luat bataie acasa, motiv ptr care amicii mei nu m-au mai luat niciodata :( FORZA STEAUA !!!!!!!!!!!!

vezi impaca-te cu ei, iti dau eu bani de flori

flo_ax
flo_ax  •  19 August 2011, 18:51
Postat de 1947fcsb pe 19 August 2011, 13:47

Si Tatu a ratat la fel, dar pana la urma este mai bine ca s-a terminat asa, daca inscriau amandoi si era 3-1 era mai rau decat 2-0...

vezi impaca-te cu ei, iti dau eu bani de flori

Vezi toate comentariile (11)
Comentează