INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL

Viitorul e avertizată de un fost jucător de la Dinamo: ”Gent n-are fisuri”

Elhamed (dreapta) a reușit 3 goluri în 13 meciuri la Dinamo, în vreme ce la Gent nu a prins decât 8 minute într-un an
Elhamed (dreapta) a reușit 3 goluri în 13 meciuri la Dinamo, în vreme ce la Gent nu a prins decât 8 minute într-un an

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2016 00:00

Ex-dinamovistul Elhamed spune că trupa lui Hagi are șanse infime în fața belgienilor: ”Poate un joc megacombinativ în viteză să dea bătăi de cap, în rest Gent poate învinge în ambele meciuri”.

La prima participare europeană, Viitorul lui Hagi a dat peste un adversar redutabil. Gent a ajuns în primăvara Champions League, în sezonul trecut, fiind eliminată de Wolfsburg. Prima confruntare va fi în Belgia, pe 28 iulie, returul pe 4 august, la Ovidiu.

Ex-dinamovistul Hatem Elhamed, care astăzi urmează să semneze cu Ashdod, fosta sa formație din Israel, este în proprietatea celor de la Gent și a spus pentru Gazeta Sporturilor că trupa lui Hagi are șanse minime de calificare.

"Belgienii au o echipă foarte solidă, sudată, o tactică bună ce nu dă prea multe șanse adversarilor. Dacă jucătorii lui Hagi chiar vor crede cu adevărat că pot face un rezultat mare, atunci pot surprinde și ar avea o șansă. Mică", a declarat israelianul.

Gent a trecut de grupa de Champions League în care a fost alături de Valencia, Zenit și Lyon, încheind a doua. "Sven Kums este nu doar căpitanul echipei, dar și cel mai bun fotbalist. Dacă ne luăm după criteriul experienței, Gent ar trebui să învingă în ambele meciuri. Oricum, pericolul poate veni de la orice jucător, belgienii n-au prea multe fisuri. Poate un joc megacombinativ în viteză să le dea bătăi de cap, ar fi o mare surpriză", a mai zis Elhamed.

"Gent este favorită în confruntarea cu Viitorul, chiar dacă echipa lui Hagi are câțiva tineri foarte interesanți. Nu văd cum românii ar putea să-i elimine pe belgieni"
Ante Puljici, fundaș Gent

13goluri în 39 de meciuri a înscris Kums sezonul trecut pentru Gent, mijlocașul de 28 de ani fiind cel mai bine cotat jucător al formației pe transfermarkt.de: 7,5 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
robert1205
robert1205  •  17 Iulie 2016, 18:37
Postat de costibb pe 17 Iulie 2016, 10:18

Cand se joaca?Stau la 25 de km de Gent,cred ca voi sustine Viitorul la meci.

Prima confruntare va fi în Belgia, pe 28 iulie, returul pe 4 august, la Ovidiu.

costibb
costibb  •  17 Iulie 2016, 10:18

Cand se joaca?Stau la 25 de km de Gent,cred ca voi sustine Viitorul la meci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează