INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL

Viitorul s-a despărțit de Bas Kuipers și Najib Ammari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 12:50

Gică Hagi a decis ca fundașul olandez Bas Kuipers (24 de ani) și mijlocașul algerian Najib Ammari (27 de ani) să nu mai facă parte din lotul Viitorului.

  • Viitorul - Gent e joi, de la 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1. Belgienii s-au impus în tur cu 6-3. 

Gică Hagi își definitivează lotul cu care vrea să atace restul sezonului. Astăzi, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul de la malul mării a anunțat că se desparte de doi fotbaliști. 

Olandezul Bas Kuipers, fundaș stânga adus de George Ogăraru, a îmbrăcat în nouă rânduri tricoul ultimei câștigătoare a Cupei României. Hagi l-a încercat și în poziția de fundaș central, dar numeroasele gafe l-au convins pe „Rege”.

Najib Ammari, mijlocaș sosit în vară de la retrogradata Dunărea Călărași, nu a impresionat în perioada de pregătire și va fi lăsat să plece. 

„FC Viitorul a ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu jucătorii Bas Kuipers și Najib Ammari. Clubul le mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și le urează mult succes”Comunicat Viitorul

Vezi și: 

Start perfect! » Viitorul are cel mai bun început de sezon de la promovare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează