INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  INEDIT

Piţi 666

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Piţurcă se amuză pe seama prietenilor care se miră că are la telefon şi la maşină Numărul Diavolului.

Victor Piţurcă şi-a achi­zi­ţio­nat de curînd din Germania un Mercedes CL 500. În fotografiile realizate de colegii de la “Click” uimeşte numărul de în­matriculare al limuzinei: conţine iniţialele selecţionerului, VP, dar şi cifrele 666. Aceeaşi înşiruire care intră şi în componenţa numărului de la mobilul lui Piţurcă. Ce însem­nă­tate are acest “666”?

Apocalipsa Sfîntului Ioan îl numeşte Numărul Fiarei. De altfel, întreaga lume a magiei negre spune că 666 e “Numărul Dia­vo­lului”.

Pe de altă parte, Piţurcă e cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, adversarii de la poker poreclindu-l în glumă chiar “Satana”, exasperaţi de cărţile bune care îi intrau mereu. Şase-şase este însă şi apogeul la zaruri, ştie orice jucător. “Să nu privim din acest unghi, al Dia­volului. Şi eu am un prieten la New York, care are un zgîrie-nori la nu­mărul 666 şi are destul noroc. Îl cu­nosc pe Piţurcă. Chiar e unul dintre cei mai norocoşi oameni din Ro­mânia”, a comentat patronul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

“Nu vă gîndiţi la partea mistică!”

Apropiaţii lui Piţurcă spun că acest “666” nu trebuie asociat cu Diavolul. “Vă spun sigur că nu şi-a ales el numerele astea, aşa s-a întîmplat. El nu e superstiţios”, e de părerere Viorel Păunescu. Ion Crăciunescu crede că “nu trebuie să comentăm ce reprezintă «666». Mai bine să vedem ce a făcut el pen­tru echipa naţională. Dar, una peste alta, Piţurcă e un om noro­cos”. “Eu cred că aşa s-au nimerit, nu era ne­bun să le pună intenţionat”, a mai comentat amuzat Gigi Becali.

Declaraţia zilei: Gigi Becali, patron Steaua

“Eu i-am spus să schimbe numerele alea de la maşină şi chiar pe cel de telefon, dar dacă nu vrea, ce să îi fac? Poate chiar i-or purta noroc”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (54)
 •  04 Mai 2008, 00:48

ba lasa ba ca cu numerele alea luam euro poate o fi facut el pact cu diavolu sau cu Dumnezeu da luam euro:P

 •  02 Mai 2008, 15:15

filip taci dreaq k stii atata religie cat stie Arsene Wenger romana... hai k m'am distrat si cu tine... vezi acolo ca te cheama mamica la masa...

 •  02 Mai 2008, 01:56

cata prostie si cati oameni prosti. bai fraierilos mai cititi si vo BIBLIA si vedeti ce scrie apoi sa studiati si sa vedeti ce inseamna si cine poarta acest nr laora actuala. totusi pt cunostintele voastre va spun eu. 666 este 999 care tradus in latina inseamna "trimisul lui DUMNEZEU pe pamant" siilpoarta papa de la roma care de altfela declarat asta, asa ca mai invatati preteni si apoi scrieti...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează