INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E

Ajax - Bayern 3-3 // Conflict și la calificare » Kovaci, trădat de prietenul Salihamidzici

Niko Kovaci Foto: Reuters
Niko Kovaci Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 09:13

Niko Kovaci, antrenorul bavarezilor, a fost contrazis de directorul sportiv, Hasan Salihamidzici, care a văzut un meci slab al oaspeților. Nemții au acuzat o poziție de ofsaid la ultimul gol olandez.

Bayern a câștigat grupa E în "infernul" de pe Amsterdam ArenA, dar atmosfera în tabăra nemților e departe de a fi una euforică. Dacă până nu demult era "lucrat" de jucători, antrenorul Niko Kovaci s-a trezit acum contrazis tocmai de prietenul său cel mai bun, Hasan Salihamidzici. Spre deosebire de Kovaci, care a văzut "o partidă senzațională, trebuie să-i complimentez pe jucători", directorul sportiv al munchenezilor a criticat fără menajamente evoluția echipei.

"Am făcut o partidă slabă. Am terminat primii în grupă, într-adevăr, dar este singurul lucru pozitiv. În prima repriză trebuia să înscriem mai mult, apoi am dat meciul din mână. Au fost perioade de timp în care n-am reușit să trecem mingea de centrul terenului. Ne-am lăsat puși sub presiune, iar circulația balonului, unul dintre atuurile noastre, a fost astăzi în suferință. Bine măcar că, la 1-2, jucătorii au arătat caracter și au revenit", a comentat Salihamidzici.

Singurul aspect asupra căruia cei doi au căzut de acord a fost la golul de 3-3 al olandezilor (90+5), cel din cauza căruia Bayern a ratat prima victorie în deplasare împotriva lui Ajax. Kovaci consideră că "Huntelaar era în poziție de ofsaid când a centrat în fața porții", de unde Suele, în încercarea disperată de a evita golul, a împins mingea în plasă.

"N-am făcut o partidă reușită. Am avut probleme cu posesia și uneori am fost destul de statici"
Robert Lewandowski, atacant Bayern

"Materializăm prea puține dintre ocaziile pe care ni le creăm. Iar în apărare au fost două situații în care eu am greșit"
Jerome Boateng, fundaș Bayern

Clasament grupa e

1. Bayern 14p
2. Ajax 12p
3. Benfica 7p
4. AEK 0p

Vezi AICI toate rezultatele de aseară și echipele calificate în primăvara Ligii!

Tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor va fi luni, la Nyon, de la ora 13:00. Vezi AICI detalii despre posibilele dueluri!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează