INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - JUVENTUS 1-1

AJAX - JUVENTUS 1-1 // Regretele lui Ten Hag după meciul cu Juventus: „Nu ajunge doar curajul, trebuia să mai marcăm!"

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 10:05

Antrenorul Ten Hag regretă că Ajax n-a dat decât un gol în meciul cu Juventus din turul sferturilor UEFA Champions League, scor 1-1.

Egalul de la Amsterdam (1-1) i-a lăsat un gust amar lui Erik ten Hag, după un meci dominat de Ajax la toate capitolele.

„Păcat de multele ocazii avute şi că n-am fost mai atenţi la Ronaldo. La Torino este nevoie de mai multă agresivitate. Credem în calificare", a fost prima declarație oferită de Ten Hag.

„Am jucat foarte bine, având atâtea oportunităţi, cu Ziyech şi Van de Beek, însă am marcat doar o dată. Neres a fost inspirat şi a profitat. Am jucat curajos şi am încercat să câştigăm în repriza a doua. Păcat de golul primit uşor, Ronaldo era singur în centru în faţa portarului, fără marcaj”, regretă antrenorul olandez.

Totul despre AJAX - JUVENTUS 1-1 AICI!

Cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Mai bine decât cu Real”

Optimismul rămâne ridicat în tabăra lui Ajax şi Ten Hag o avertizează pe Juventus: „E favorită la retur, însă noi avem încredere şi gândim pozitiv. Ne trebuie mai multă agresivitate şi să punem mai multă presiune. Am fost superiori cu posesia şi am ştiut să răspundem când au schimbat tactica. La final le-am spus băieţilor că oricum am ieşit mai bine faţă de înfrângerea cu Real Madrid. Şi de ce să nu am spera şi acum la calificare?”

„Ronaldo, din altă categorie”

Dincolo, sentimentele lui Allegri erau amestecate, ştiind că putea fi victorie la bara lui Douglas Costa, dar şi mai rău, la iureşul „lăncierilor” de după pauză: „Doar 20 de minute am suferit. Am avut un şoc la 1-1, le-am dat încredere adversarilor, dar ne-am revenit. Rugani a fost extraordinar, la fel ca toată defensiva, numai că trebuie să mai crească la construcţie. Iar Ronaldo a dovedit încă o dată că face parte dintr-o altă categorie”. 

„Douglas Costa a fost şi pentru mine o mare surpriză, jumătate de oră fantastică după 8 luni. Dacă era mai şmecher putea obţine eliminarea lui De Jong. Detaliile pot face diferenţa şi-n fotbal nu mereu câştigi curat”
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Citește și:

AJAX - JUVENTUS 1-1 // Prima reacție a lui Massimiliano Allegri: „Golul marcat de ei ne-a șocat” + Ce spun olandezii: „Ronaldo e ca un animal de pradă în careu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
saramago
saramago  •  11 Aprilie 2019, 15:31

Confruntările directe dintre Messi și Ronaldo se iau în considerare ? E doar o întrebare ...

magic4ever
magic4ever  •  11 Aprilie 2019, 15:03
Postat de robertino2 pe 11 Aprilie 2019, 14:12

Ce pasa a dat Messi la gol nu va da Ronaldo nici dupa 10000 de ore de antrenament. Esti la nivel de abecedar in intelegerea fotbalului, esti la litera "o" mic de mana.

Sa nu mai zic ca Messi nu mai inscrie in sferturile UCL de 3-4 sezoane in timp ce C.Ronaldo a doborat toate recordurile si a fost MEREU decisiv...

magic4ever
magic4ever  •  11 Aprilie 2019, 15:00
Postat de robertino2 pe 11 Aprilie 2019, 14:12

Ce pasa a dat Messi la gol nu va da Ronaldo nici dupa 10000 de ore de antrenament. Esti la nivel de abecedar in intelegerea fotbalului, esti la litera "o" mic de mana.

Messi nu o sa marcheze in viata lui din foarfeca cu o echipa de top cum este Juventus cum a marcat C.Ronaldo...Messi fara Barcelona este un fotbalist mediocru...C.Ronaldo a demonstrat in Anglia, Spania si Italia si la nationala...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează