INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

AJAX - TOTTENHAM // VIDEO Faza nebună din care englezii au egalat la doi

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 23:29

Tottenham merge în finala Ligi Campionilor cu Liverpool, după un 3-2 miraculos la retur cu Ajax. În tur, olandezii câștigaseră, 1-0, iar acasă, după 45 de minute, conduceau cu 2-0. 

La pauză, englezii erau conduși cu 0-2, dar au revenit în 4 minute din repriza secundă. Golul egalării din minutul 59, autor Lucas Moura, a venit după o fază nebună.

Mai întâi Llorente a încercat să-l învingă pe Andre Onana din 3 metri, dar portarul olandezilor a respins balonul cu o mână, apoi Schone și-a încurcat propriul goalkeeper, care a scăpat mingea. Balonul a ajuns la Lucas, care, cu spatele la poartă, a reușit să se întoarcă să reia în plasă. 

Vezi VIDEO cu faza!

Tottenham a obținut apoi biletele pentru finală la ultima fază, tot prin Lucas Moura, autor al unui hattrick. 

Citește și:

AJAX - TOTTENHAM // Marea dilemă a lui Ilie Dumitrescu după prima repriză: „N-am înțeles ce a făcut Trippier”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 Mai 2019, 04:47

1.Prea des trebuie să mă REînregistrez ! 2. Site-ul fiind încărcat de poze şi deci instabil, până ajung să comentez adorm în aşteptare ! 3. De la CM din Rusia a început o nebunie generală a masacrării limbii române la emisiunile tv şi pe site-urile de sport ! Am tot semnalat acest lucru dar, pentru că e ordin, îi daţi înainte...Nu mai spune/scrie nimeni : "Franţa a ÎNVINS Argentina", ci..."Franţa A BĂTUT-O PE Argentina" !!! Sau : "Tottenham A ÎNTORS-O PE Ajax"...Băieţi, echipele de fotbal nu sunt femeile la care visaţi voi, să fie întoarse şi bătute !!! A învins-O PE...este o exprimare de grădiniţă, chiar a dat filoxera în voi toţi ?! Când scrieţi "FCSB a bătut-o pe Dinamo" credeţi că...Dinamo e o căţea ?! Ei se consideră "câinii roşii"...Vi se pare comunistă exprimarea "FCSB a învins Dinamo" ? Mâine o să scrieţi că "Dinamo l-a bătut pe Gigi Becali" !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează