INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RASISM

Anamaria Prodan intervine în scandalul de rasism provocat de Colțescu: „Eu asta aș fi făcut în locul lui”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 18:14 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 19:03

Impresarul Anamaria Prodan a intervenit în scandalul momentului din fotbalul european și l-a apărat pe arbitrul Sebastian Colțescu, în scandalul de rasism din timpul meciului PSG – Istanbul Bașakșehir, din Liga Campionilor.

Soția lui Laurențiu Reghecampf consideră că arbitrul român nu a avut o remarcă rasistă la adresa lui Webo, în minutul 14 al partidei din Champions League.

Mi se pare o tâmpenie! Eu mi-am crescut copiii în America, unde trebuie să gândești înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie! Adică, până la urmă omul ăsta vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru.

Pentru că a nu l ai făcut ni***r! Nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor, atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi în Turcia, Negro, și fabrica e în România. Păi sunt rasişti turcii? Cum vine asta?

Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment! Arbitrii au fost făcuţi ţigani! Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la «masa verde» şi se termina bâlciul. 

Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alături de el şi probabil şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice. Nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru în halul ăsta”, a spus Anamaria Prodan, potrivit TV Telekom Sport.

Citește mai multe știri despre scandalul de la PSG - Bașakșehir:

Arbitrul care ne-a împiedicat să ajungem la EURO 2004 îl apără pe Sebastian Colțescu: „Pentru mine, intenția este decisivă”

Sebastian Colțescu, ajutat de un fost arbitru internațional: „Am dat un telefon în Franța, există avocați gata să sară în apărarea echipei de arbitri români”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
adianghelescu
adianghelescu  •  10 Decembrie 2020, 22:01

cum sa nu intervina marea impresara pentru arbitrul de casa daca trebuie arunca si cu zburatoarea numai ganditori pe aici *** memeul si *** curatul militica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  10 Decembrie 2020, 21:06

Io credeam ca in locul lor ea le dădea un pumn

cineva
cineva  •  10 Decembrie 2020, 19:43
Postat de scorillo07 pe 10 Decembrie 2020, 19:37

Era şi timpul ca într-o problemă de arbitraj la nivelul UEFA Ch League să cereţi părerea unei pocnitori !

:)))))) =))))))))))) =

Vezi toate comentariile (6)
Comentează