INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN MUNCHEN, AZI, 21:45, DIGI SPORT 1

Arsenal - Bayern Munchen» ”Tunarii” aşteaptă vizita celor de la Bayern, în meciul vedetă al serii din Champions League

FOTO: Bild
FOTO: Bild

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 19:42

Arsenal şi Bayern Munchen se întîlnesc în optimile Champions League, de la 21:45, într-un meci transmis în direct de Digi Sport 1 şi liveSCORE pe GSP.RO.

”Tunarii” îşi pun toate speranţele în Liga Campionilor, deoarece în campionat se află la 21 de puncte în spatele liderilor de la Manchester United. În ultimul meci din Premier League, Arsenal a pierdut acasă, cu 0-1, în faţa celor de la Blackburn.

Cei de la Bayern stau mult mai bine în campionat, elevii lui Jupp Heynckes cîştigînd toate meciurile din 2013. În ultima partidă de Bundesliga, Bayern s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de Wolfsburg.

Arsene Wenger le cere forţă mentală elevilor săi. ”Trebuie să jucăm cu o mentalitate pozitivă. Este important să credem că este o bună oportunitate pentru a cîştiga. Aspectul psihologic, mă refer mai ales la meciul de sîmbătă, este mai important decît orice alt lucru în acest meci”, a declarat antrenorul lui Arsenal, conform site-ului oficial al clubului.

De cealaltă parte, Jupp Heynckes este încrezător. ”Jucătorii simt o foame de succes şi sunt foarte motivaţi, iar aceste lucruri sunt cele mai importante pentru a trece mai departe”, a declarat antrenorul nemţilor, conform UEFA.com

De la Arsenal vor lipsi accidentaţii Gibbs şi Koscielny. Bayern are doi jucători indisponibili, Badstuber şi Pizarro, iar Boateng este suspendat.

Cele două echipe s-au mai întîlnit în optimi în sezonul 2004-2005. Bayern a învins în primul meci cu 3-1, graţie dublei lui Pizarro. În retur, Arsenal a reuşit să învingă cu 1-0, insuficent pentru o calificare.

Celălalt meci al serii se va juca tot de la 21:45 între FC Porto şi Malaga, fiind transmis în direct de TVR 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează