LIGA CAMPIONILOR    •   AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // VIDEO Klopp, protagonistul unui moment de excepție pe Olimpico: "Ceea ce s-a întâmplat la ora 00:19 este absolut fabulos!" :O

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Joi, 03 Mai

Liverpool merge în finala Ligii, în ciuda înfrângerii de la Roma, 2-4, pentru că a învins pe Anfield cu 5-2.Entuziasmați, cei de la empireofthekop.com povestesc un moment care-l are în prim-plan pe Jurgen Klopp:

"Ceea ce s-a întâmplat la 00:19 (n.r. 22:19 în textul original, ora Angliei) este absolut fabulos! Această relatare ne-a făcut să zâmbim mai mult ca orice altceva ce s-a întâmplat în seara asta.

Jocul a fost greu, dar am rezolvat situația. Suntem în finala cu Real Madrid, iar ca să ajungă la al treilea trofeu consecutiv ei trebuie să treacă de un om pasionat, ca Jurgen Klopp.

Cu fanii lui Liverpool rămași în sectoarele dedicate lor pe Olimpico după fluierul final, din motive de securitate, antrenorul german a fugit înapoi pe teren, de la vestiare, și a celebrat din nou cu fanii, mult după ce s-a terminat partida.

Jurnalistul Simon Hughes a relatat întâmplarea și există și un video care arată aceste momente.

Nu exista nimeni cu care să vrem să-l schimbăm pe Klopp, e valabil pentru orice fan Liverpool", mai scriu cei de la site-ul fanilor "cormoranilor".

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

bulletproof  •  03 Mai 2018, 10:23

Toată stima pt Klopp, dar si regrete pt ... 'ziaristii' GSP !

caminero  •  03 Mai 2018, 08:56

Păi, în aceeași notă, ar trebui să-i întrebăm pe stimații ziariști dacă și-au luat acreditările pentru Nyon / Zurich / Geneva / wherever, că cică vineri are loc tragerea la sorți pentru finalele UCL și EL. :D

mariuss72  •  03 Mai 2018, 08:44

Absolut fabulos, a salutat fanii, e greu de conceput asta...vai de voi, nici de impachetat nu e buna fituica voastra.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase