INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANGERS - UNIREA URZICENI, MARŢI, 21:45, TVR1

Avertisment pentru Urziceni: "Dacă Rangers îi ia în serios, bate la două sau trei goluri diferenţă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2009 00:00

Fundaşul lui Plymouth Argyle, David McNamee, vorbeşte despre amicalul pe care echipa din liga secundă engleză l-a disputat împotriva campioanei României şi spune că Rangers poate învinge chiar la o diferenţă de două sau trei goluri pe Ibrox Park.

"Conduceau la pauză cu 1-0, dar în prima repriză a jocului contra lor le-am arătat prea mult prea mult respect şi i-am crezut mai buni decît s-au dovedit în cele din urmă a fi. Am schimbat aşezarea în teren în cea de-a doua repriză şi aşa am reuşit să înscriem de două ori. Am reuşit să-i enervăm pentru că i-am luat tare. Apărarea lor nu m-a convins şi nu ştiu cum se vor descurca în faţa unei echipe cum e Rangers.

Românii sînt tehnici, au cîţiva jucători buni, dar dacă cei de la Rangers îşi fac treaba într-un mod profesionist, vor avea o seară perfectă, pot cîştiga la două sau trei goluri diferenţă. Atmosfera va influenţa şi ea jocul, Ibrox Park poate fi unul din secretele unei victorii pentru echipa din Glasgow", a spus McNamee pentru Daily Record.

Plymouth Argyle a cîştigat cu 2-1 amicalul pe care l-a disputat împotriva Unirii Urziceni în turneul pe care ialomiţenii l-au efectuat în insulă înaintea începerii campionatului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dogtje
dogtje  •  21 Octombrie 2009, 00:06
Postat de stelistul07 pe 20 Octombrie 2009, 16:08

cu Sevilla tot la misto au jucat, si de buni ce au fost au luat 4 iar cu Stuttgart tot la misto... de au condus germanii 86 de minute. Rangers este sub CFR Cluj si Steaua, nu e mare echipa.

Acum iar mori de ciuda?

 •  20 Octombrie 2009, 17:31

pai ba lol.. ala a fost amical :)) astia se dau mare cu amicalele? :O

stelistul07
stelistul07  •  20 Octombrie 2009, 16:08

cu Sevilla tot la misto au jucat, si de buni ce au fost au luat 4 iar cu Stuttgart tot la misto... de au condus germanii 86 de minute. Rangers este sub CFR Cluj si Steaua, nu e mare echipa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează