INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWITTER

Borussia Dortmund, ironie pe Twitter la adresa Realului înainte de duelul din Liga Campionilor » S- a alăturat și Sporting :)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat luni, 26 septembrie 2016 18:17

Urmărind să încingă atmosfera înaintea meciului din grupele Champions League contra lui Real Madrid, germanii de la Borussia Dortmund îi iau peste picior pe adversarii de marți într-una din postările sale de pe Twitter.

Mai exact, gluma nemților are legătură cu ultimele două rezultate ale madrilenilor în campionatul spaniol și cu echipamentul purtat de Villarreal și UD Las Palmas, adversarele care au terminat neînvinse în disputele cu formația lui Zidane.

”Te descurci cam greu împotriva echipelor care joacă în galben, nu-i așa, Real Madrid?” este postarea care a aprins spiritele cu o zi înainte de meci, aluzie la culoarea echipamentului ultimelor două echipe cu care a jucat Real, culoare care se regăsește și pe tricoul echipei antrenate de Thomas Tuchel.

De partea Borussiei au fost și adversarii din grupa F, Sporting Lisabona, care au adăugat că madrilenii se descurcă greu și împotriva echipelor ce joacă în verde, referindu-se la meciul din prima etapă, atunci când deținătoarea trofeului s-a impus în prelungiri contra lusitanilor, după ce aceștia au condus cu 1-0 până în minutul 89. ”Mult succes ambelor echipe!”, au completat portughezii în comentariu.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Septembrie 2016, 12:36

Interesanta si premonitorie observatie. Daca Real este invinsa, cred ca nu va prinde primavara europeana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează