INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - SALZBURG 7-1

Ce joc ciudat face Bayern cu Robert Lewandowski? Se pregătește un „cutremur” în Bundesliga

Robert Lewandowski tocmai a reușit cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Campionilor, foto: Guliver/gettyimages
Robert Lewandowski tocmai a reușit cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Campionilor, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2022 12:22 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 12:22

Bayern ezită să-i prelungească polonezului Robert Lewandowski contractul, scadent în 2023, iar presa vehiculează două scenarii: 

  1. Tentația de a-l lua mai degrabă pe mult mai tânărul Haaland, de la Dortmund; 
  2. Se așteaptă refacerea conturilor bancare afectate de pandemie, urmare a numeroaselor meciuri disputate fără spectatori.

Robert Lewandowski tocmai a reușit cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Campionilor

Robert Lewandowski i-a asigurat lui Bayern a 20-a prezență în „sferturile" Ligii cu cel mai rapid hattrick din istoria competiției: 10 minute și 22 de secunde! 

Goluri cu care internaționalul polonez în vârstă de 33 de ani pune o și mai mare presiune pe conducătorii lui Bayern, care ezită să-l cheme la negocieri pentru prelungirea contractului, scadent în 2023.

Gestul unui comandant rus, după ce a fost capturat în Ucraina. Reacția lui face înconjurul lumii
RĂZBOI UCRAINA
Gestul unui comandant rus, după ce a fost capturat în Ucraina. Reacția lui face înconjurul lumii

„Lewandowski nu le-o va ierta" 

Directorul executiv Oliver Kahn și managerul Hasan Salihamidzici au admis cu jumătate de gură că vor să-l țină. Însă când au fost întrebați despre data la care vor demara negocierile au fost vagi: „În această primăvară". 

Însuși Lewandowski a făcut ochii mari când a aflat, „acum aud pentru prima oară că vor să prelungim", ceea ce a dat apă la moară speculațiilor. 

42 de goluria înscris polonezul în acest sezon: 28 în Bundesliga, 2 în Supercupa Germaniei și 12 în Ligă

Bayern e tentată de Erling Haaland

Potrivit unui scenariu, Bayern se gândește la viitor și e mai tentată să-l transfere pe Erling Haaland, 21 de ani, de la Borussia Dortmund. Accidentat, norvegianul a fost văzut recent la Munchen, iar varianta oficială e că „a mers la un doctor". Kahn, la rându-i, a admis că s-a întâlnit cu impresarul acestuia, Mino Raiola, dar susține că „Raiola reprezintă și alți jucători de care noi suntem interesați". 

Fost căpitan al munchenezilor, acum analist TV, Stefan Effenberg vede mai degrabă „un joc la două capete. Îl țin în așteptare pe Lewandowski și tatonează pista «Haaland». Dacă nu le iese cu norvegianul, Lewa nu le-o va ierta!". 

Cel mai prolific atacant al munchenezilor de la Gerd Muller încoace nu duce lipsă de oferte. Manchester United și-ar fi exprimat deja interesul pentru un transfer chiar la vară! 

24 de milioanede euro anual câștigă Lewandowski la Munchen. Bayern ar intenționa să-i propună același salariu pentru următoarele două sezoane

Contract de 200 de milioane de euro 

Alt scenariu, mai plauzibil, este că bavarezii nu mai au banii de altădată. Pandemia de coronavirus ce a condus la numeroase meciuri disputate cu tribunele goale le-a subțiat dramatic conturile și așteaptă să vadă ce se materializează în viitorul apropiat. 

Revista Sport Bild tocmai a dezvăluit că se pregătesc să semneze un contract de 200 de milioane de euro cu unul dintre actualii sponsori, Telekom, din care pot finanța operațiunile pe care le pregătesc. În speță, prelungirea cu câte doi ani a contractelor lui Manuel Neuer, Thomas Muller și Lewandowski.

12 reușiteare Lewandowski în Liga Campionilor 2021/2022. E golgheterul la zi al competiției

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Carlo Ancelotti a explicat strategia pentru meciul cu PSG: „Nu trebuie s-o luăm razna” + cum vrea să oprească vedetele lui PSG

Interviu de senzație cu Gheorghe Hagi, înainte de Barcelona - Galatasaray » Care a fost eroarea carierei și ce spune despre Mbappe sau Moruțan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  09 Martie 2022, 18:04

***! Bavarezii nu Mai au banii de altadata !!??? Adidas si Audi sunt actionari la BAYERN

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  09 Martie 2022, 17:18
Postat de Dragos Zamfir pe 09 Martie 2022, 14:07

Nu e vina lui Bayern că tu joci prost la pariuri. Bayern este cel mai tare club din lume

Bayern joacă prost pe teren și pierde unele meciuri în mod neașteptat.

doxin
doxin  •  09 Martie 2022, 15:18

Pana la vara aveti timp sa l transferati prin toata Europa :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează