INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR 3-4

CELTIC - CFR 3-4 // Neil Lennon, antrenorul lui Celtic, șocat după eșecul cu CFR Cluj: „A fost sinucidere” + Foști fotbaliști, duri în declarații

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 09:39

Neil Lennon (48 de ani), antrenorul lui Celtic, s-a declarat șocat la finalul meciului retur cu CFR Cluj, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-4, care a însemnat eliminarea echipei lui.

Scoțienii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Neil Lennon a încercat să își explice acest eșec, dar era în stare de șoc la interviurile de după meci. 

Am primit nişte goluri şocante. A fost sinucidere la modul cum ne-am apărat! Am fost avertizaţi dinainte de primul gol, dar tot nu ne-am învăţat minte - nu am fost în stare de lucruri elementare în apărare, să blocăm centrări, să închizi culoarele... 

Am fost pedepsiţi, e vina noastră pentru eliminare!”, a spus Neil Lennon, la finalul partidei. 

Alte reacții

Scoțienii nu au fost deloc menajați după meci, nici de către oamenii din fotbal, dar nici de către presa britanică sau internațională.

Vezi AICI cele mai dure titluri 

„Să încasezi patru goluri... Nu poți pierde de o așa manieră, încasând asemenea goluri într-o competiție europeană. Sunt extrem de dezamăgit. Această apărare nu este de Celtic! Echipa a fost eliminată dintr-o competiţie în care credeam că vom juca multe meciuri” 
- Pat Bonner, fost portar Celtic, la BBC 

Celtic a primit ce a meritat: nimic. O evoluție catastrofală, un rezultat catastrofal. Celtic s-a apărat foarte, foarte slab. Să primești patru goluri pe propriul tău stadion e jalnic” 
- Tom English, reporter șef BBC

„Aici s-au dus banii pe Tierney (n.r. vândut la Arsenal pe 30 de milioane de euro) - ce au încasat pe el, au pierdut prin ratarea calificării în playoff-ul UEFA Champions League. Aşa se întâmplă când îţi baţi joc de perioada de transferuri! Era previzibil că se va ajunge aici” 
- Chris Sutton, fost atacant

Celtic va juca în play-off-ul Europa League împotriva câștigătoarei dublei manșe dintre Sheriff Tiraspol și AIK Stockholm (1-2 în tur). Scoțienii își află viitoarea adversară joi, după ora 20:00. 

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii: „Le-am închis gura tuturor!” » Ce le-a arătat înainte de meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  15 August 2019, 08:47

Ei, las ca n-o fi paguba asa mare pt. Celtic ! Portarul Pat Bonner ne-a scos de la Coppa del Mondo in 1990 cu Irlanda. Sa nu mai pomenim de preliminariile Euro '92 cand ne-a scos Scotia, care s-a calificat la turneul final. Mai meritam si noi o revansa. Sa le multumim scotienilor ca au fost zgarciti cu transferurile si cu...golurile la Cluj, dar foarte darnici in aparare !

gingiehan
gingiehan  •  14 August 2019, 12:19
Postat de gingiehan pe 14 August 2019, 12:18

Vai de capul tau de frustrat, *** inca n-ai inteles nici tu, nici bravehearst din tribuna. Dan isi mentine media de patru "boabe" in Scotia.

braveheart

gingiehan
gingiehan  •  14 August 2019, 12:18

Vai de capul tau de frustrat, *** inca n-ai inteles nici tu, nici bravehearst din tribuna. Dan isi mentine media de patru "boabe" in Scotia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează