INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - DINAMO ZAGREB 2-2, 5-6 D.PEN.

CFR - Dinamo Zagreb 2-2, 5-6 d.pen., NOTE GSP » 1 pentru cel mai slab jucător al campioanei! Fotbaliștii vișinii care au dezamăgit

CFR Cluj va continua în Europa League +49   FOTO
CFR Cluj va continua în Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 00:55 / Actualizat joi, 27 august 2020 09:19

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României va continua în Europa League.

Chiar dacă a jucat în 10 din minutul 51, când Theophile-Catherine a fost eliminat de „centralul” Antonio Nobre, echipa din Gruia nu a fost capabilă să tranșeze calificarea în timpul efectiv de joc, iar confruntarea a ajuns în cele din urmă la penalty-uri.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). Nota 1 pentru Kevin Boli!

Loteria de la final a trimis-o mai departe în Ligă pe Dinamo Zagreb, care nu a ratat decât o dată de la punctul cu var, prin Gojak. Pentru CFR, Golofca și Boli au fost complet neinspirați, cel din urmă primind nota 1 în Gazeta Sporturilor, și pentru prestația nesigură din restul meciului.

4este nota lui Golofca în GSP, fotbalistul care va fi împrumutat la FC Voluntari

Alți jucători din tabăra campioanei care nu s-au ridicat la nivelul unui meci de Champions League au fost Bălgrădean, Chipciu și Deac (nota 5).

Cei mai buni fotbaliști de pe „Dr. Constantin Rădulescu” aseară au fost atacanții Rondon și Debeljuh, alături de Ademi, căpitanul croaților, și Kastrati - nota 8.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). NOTE GSP:

CFR - Dinamo Zagreb 2-2, 5-6 d.pen., NOTE GSP » 1 pentru cel mai slab jucător al campioanei! Fotbaliștii vișinii care au dezamăgit

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo Zagreb

+45 FOTO

VIDEO Cele mai interesante detalii înainte de CFR Cluj - Sepsi

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Bălgrădean! Ce a postat imediat după eliminarea campioanei din Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). Dan Petrescu acuză lipsa de curaj a jucătorilor: „Alegerile au fost simple la penalty-uri. Doar ei au vrut să bată!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
risc_mix
risc_mix  •  27 August 2020, 17:23
Postat de mickey13 pe 27 August 2020, 09:56

Iar Pufi ... 5? Pe bune?! 0 (ZERO) interventii dificile! 2 pase de gol pt croati! 5?! e mult prea mult!!! maxim 2, daca lui Boli i-ati dat 1.

Baaa, pai Pufi ti-a pus calificare ,,pe tava''. A aparat penalty-ul nr 5. Nota 1 merita Deac, a sabotat echipa. A ratat penalty in timpul meciului si a refuzat sa-l bata pe cel decisiv.

rapidist57
rapidist57  •  27 August 2020, 11:44

Probabil antrenorul si-a gasit alta echipa si vrea sa fie dat afara.

ctbilu
ctbilu  •  27 August 2020, 10:47
Postat de amicu pe 27 August 2020, 10:13

note imense pentru dinamo zagreb.....6 pentru portarul lor???? :)))

A parat 11m si apoi si respingerea...A facut o gresala copilareasca, adevarat dar pare un portar bun.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează