INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - OŢELUL, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cîrţu încurajează campioana: "Oţelul poate să scoată un rezultat bun la Basel"

Sorin Cîrţu
Sorin Cîrţu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 17:04

Fost antrenor la CFR Cluj, echipă care a întîlnit anul trecut FC Basel, adversara de azi a Oţelului în grupele Ligii Campionilor, Sorin Cîrţu crede că gălăţenii pot reveni în ţară cu un rezultat pozitiv.

"Nu i-am urmărit pe elveţienii de la Basel, dar consider că au o echipă bună pentru că şi-au păstrat punctele forte: Streller, Frei, Shakiri. Am văzut că Shakiri nu va juca împotriva Oţelului, fiind suspendat. Oţelul poate să scoată un rezultat bun în Elveţia.

Am regretat gestul de anul trecut, am băgat mîna în buzunar, am plătit. Dar era un efect la o cauză, pentru că am îndurat destul de multe şi eu. Au fost multe rezultate care trebuiau să fie de partea noastră, dar nu le-am obţinut din cauza lipsei şansei. Nu mi-am dat seama de gest, gravitatea faptei a fost că s-a spart geamul", a spus Sorin Cîrţu la televiziunea sportro. VEZI AICI FAZA ÎN CARE SORIN CÎRŢU A SPART BANCA DE REZERVE LA MECIUL PIERDUT DE CFR LA BASEL CU 1-0!

FC Basel - Oţelul Galaţi se va disputa în această seară, cu începere de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
george92
george92  •  14 Septembrie 2011, 20:10
Postat de adymax pe 14 Septembrie 2011, 20:03

Dati stiri cu oierul si alti retadati dar de Otelul care joaca azi nimic. Nua veti si voi un trimis la Basel? Nu ne scoateti din stiri despre Steaua si oierul ajusn patron.

dau si ei de steaua pentru ca la asta se uita ghiorlanii....eu unul m-am saturat de tv

adymax
adymax  •  14 Septembrie 2011, 20:03

Dati stiri cu oierul si alti retadati dar de Otelul care joaca azi nimic. Nua veti si voi un trimis la Basel? Nu ne scoateti din stiri despre Steaua si oierul ajusn patron.

double07
double07  •  14 Septembrie 2011, 18:44

eu sper sa le sparga cei de la Otelul poarta si nu banca....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează