INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NEWCASTLE - PSG 4-1

Concluziile lui Eddie Howe, după ce Newcastle a spulberat-o pe PSG

FOTO: Imago +24   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 08:08 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 10:51

Newcastle a produs surpriza serii în Champions League și a umilit-o pe PSG, 4-1. Britanicii sunt liderul-surpriză după două runde, într-o grupă în care mai sunt AC Milan și Borussia Dortmund.

La primul meci în Champions League pe teren propriu după 20 de ani, cu 55.000 de suporteri fanatici în tribune, „coțofenele” au predat o lecție de fotbalul starurilor de la PSG, controlând categoric meciul.

La finalul partidei, managerul lui Newcastle, Eddie Howe (45 de ani), a analizat partida și și-a felicitat jucătorii pentru cum au jucat.

Imaginile serii în Champions League » Scenografie spectaculoasă a fanilor lui Newcastle
NEWCASTLE - PSG
Imaginile serii în Champions League » Scenografie spectaculoasă a fanilor lui Newcastle

Concluziile lui Eddie Howe după Newcastle - PSG 4-1

„Suntem foarte fericiți. A fost un meci foarte foarte greu și sunt încântat de efortul făcut de jucători. Le-am spus jucătorilor că trebuie să fim noi înșine pentru că în meciul cu AC Milan nu am jucat ce trebuie.

A fost o seară incredibilă. Le mulțumim și suporterilor care au făcut o atmosferă incredibilă. Din punct de vedere tactic, meciul a fost foarte greu. Am jucat împotriva unor jucători de elită, care în multe momente ne-au faăcut să suferit. Dar am reușit să marcăm în momentele importante. E incredibil să marchezi de patru ori în fața celor de la PSG, pe teren propriu.

Am încercat să începem bine, iar primul gol a venit într-un moment foarte bun. Vânam mingea și încercam să punem presiune pe construcția lor, în timp ce ei încercau să construiască de la fundași și de multe ori au reușit. Era un joc interesant, ca între o pisică și un șoarcere. Dar golul a venit ca o recompensă. Și ulterior am mai punctat o dată.

În a doua repriză a trebuit să muncim și mai mult, ca să ajungem la linia de sosire. A fost un meci foarte greu, o bătălie. Noi am reușit să câștigăm, dar mai e mult până la finalul grupei. Sunt sigur că această victorie ne va ajuta, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Eddie Howe, potrivit presei din Anglia.

Citește și:

VAR-ul a salvat brigada lui Istvan Kovacs » Gol anulat inițial, validat după reluări
NEWCASTLE - PSG
VAR-ul a salvat brigada lui Istvan Kovacs » Gol anulat inițial, validat după reluări

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează