INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CORONAVIRUS

Coronavirusul amână Liga Campionilor » Manchester City- Real Madrid și Juventus - Lyon nu se mai joacă marți

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 18:27

Meciurile Manchester City - Real Madrid și Juventus - Lyon, din „optimile” Ligii Campionilor, au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Ediția actuală a Ligii Campionilor este în aer. Două dintre sfertfinaliste vor fi decise la o dată ulterioară, ce urmează a fi anunțată de UEFA. Returul „optimii” dintre Manchester City și Real Madrid trebuia să se dispute marți, 17 martie, de la ora 22:00. Cazul de coronavirus confirmat la echipa de baschet a clubului madrilen a dus la amânarea partidei.

Campioana Angliei a explicat totul printr-un comunicat: „Jucătorii Realului vor fi supuși unei izolări de 15 zile. Le dorim tot binele din lume atât lor, cât și celor care formează lotul de baschet”

Juventus - Lyon, amânat 

Daniele Rugani (25 de ani), fundașul campioanei Italiei, a fost depistat cu COVID-19. Tot lotul torinezilor va intra în carantina timp de două săptămâni, astfel încât partida de mari, 17 martie, se va disputa la o dată ulterioară, în funcție de modul în care coronavirusul se va dezolta. Azi, a fost depistat pozitiv si Manolo Gabbiadini, de la Sampdoria.

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează