INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI LIGA CAMPIONILOR

Corrida! Atletico Madrid a mai eliminat-o pe Barca în 2013-2014, tot în sferturi

Stilul Atletico. Jose Gimenez, stânga, îl atacă fără menajamente pe Luis Suarez // FOTO Guliver/GettyImages
Stilul Atletico. Jose Gimenez, stânga, îl atacă fără menajamente pe Luis Suarez // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 00:00

De bine ce Luis Enrique se lăuda deunăzi că Barcelonei nu-i e frică de nimeni în Ligă, sorții i-au repartizat ieri în "sferturi" un adversar care l-ar putea pune totuși pe gânduri: Atletico!

Catalanii i-au mai avut adversari pe "plăpumari" în sezonul 2013-2014, tot în "sferturile" Ligii. Și-au părăsit competiția.

E adevărat, Barca de astăzi e superioară celei care atunci făcea 1-1 pe Camp Nou, pentru a pierde apoi returul de la Madrid (0-1). Lângă Messi și Neymar a apărut Luis Suarez, iar tripleta MSN face ravagii în acest sezon: 106 goluri!

UPDATE Au avut loc tragerile la sorți din "sferturile" Ligii Campionilor și Europa League! Adversar tare pentru Barcelona + adversar facil pentru Lucescu

Însă Atletico Madrid cu Diego Simeone pe bancă e un adversar redutabil. Nu e o ambasadoare a fotbalului-spectacol, dar jocul său "respiră" un pragmatism înfricoșător.

Simeone a zâmbit ieri la aflarea adversarului din "sferturi": "Ce poate fi mai frumos decât să joci împotriva celei mai bune echipe din lume? Îmi fac multe speranțe".

6 echipeare Spania în "sferturile" Ligii și EL; în schimb, Italia a ieșit cu toate, ceea ce nu se mai întâmplase din 2001

PSG - MAN. CITY: "City? Suntem pregătiți"

Paris SG are amintiri frumoase din Anglia. După ce-a eliminat-o pe Chelsea, în "optimi", președintele Nasser al-Khelaifi o așteaptă cu optimism pe Man. City: "Suntem pregătiți! Îi respectăm pe englezi, dar vrem în semifinale. O calificare pe care fanii o așteaptă din 1995".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează